Απενεργοποιήστε αυτή την εφαρμογή από το κινητό σας και γλιτώστε 15% από την μπαταρία!

Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε ευχηθεί να βρισκόσασταν σε ανοιχτή… γραμμή με κάποιον από εκεί ψηλά, προκειμένου να τον παρακαλέσετε να είχατε τουλάχιστον μία άλλη γραμμή, από αυτές στις ενδείξεις της μπαταρίας του κινητού σας, ακόμη;
Μπορεί να μην είμαστε σε θέση να σας… συνδέσουμε απευθείας με το Θεό, μπορούμε ωστόσο να μοιραστούμε μαζί σας μία απλή κίνηση, για να μην βρεθείτε ποτέ σε θέση σιχτιρισμού και παρακαλετών.

Αρκεί να μην είστε τόσο φανατικοί των social media, αλλά διατεθειμένοι να σας πάρει μερικά δευτερόλεπτα παραπάνω ώστε να συνδεθείτε στο… Facebook!
Το μόνο που έχετε λοιπόν να κάνετε για να ενισχύσετε κατά 15% την μπαταρία του smartphone σας είναι να απεγκαταστήσετε το Facebook app και να χρησιμοποιείτε τον browser σας για να συνδεθείτε στο διάσημο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Όσο για τους δύσπιστους, σας ενημερώνουμε ότι αυτό έδειξαν έρευνες, το αποτέλεσμα των οποίων δημοσίευσε ο Guardian, ενώ μόλις πριν από λίγους μήνες άλλωστε, εμπειρογνώμονες λογισμικού και της τεχνολογίας αποκάλυψαν ότι το app της Facebook «τρώει» πολύτιμη μπαταρία του κινητού λόγω «κρυφών» διεργασιών που «τρέχουν» στο παρασκήνιο.

Το Facebook είχε μάλιστα αναγνωρίσει το πρόβλημα και υποσχέθηκε να το λύσει. Μπορεί να το βελτίωσε, όμως δεν κατάφερε ποτέ να το εξαλείψει.
Αν δεν μπορείτε να αποχωριστείτε πάντως με τίποτα το Facebook app από το κινητό σας, σας προτείνουμε και άλλες λύσεις για να εξοικονομήσετε μπαταρία:

– Μειώστε χειροκίνητα τη φωτεινότητα της οθόνης σας στο χαμηλότερο επίπεδο
– Μειώστε το χρόνο αυτόματου σβησίματος της οθόνης
– Κλείστε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε
– Απενεργοποιήστε το Wi-Fi
– Απενεργοποιήστε τη δόνηση
Απενεργοποιήστε αυτή την εφαρμογή από το κινητό σας και γλιτώστε 15% από την μπαταρία! Απενεργοποιήστε αυτή την εφαρμογή από το κινητό σας και γλιτώστε 15% από την μπαταρία! Reviewed by Unknown on 16:30 Rating: 5
Από το Blogger.