Το φάντασμα της συζύγου του Ερρίκου του 8ου (ΒΙΝΤΕΟ)


ο Hampton Court Palace ήταν το επίκεντρο πολλών δραματικών γεγονότων, συμπεριλαμβανομένων των θανάτων της τρίτης και της πέμπτης συζύγους του Ερρίκου του 8ου. Οι επισκέπτες και το προσωπικό βιώνουν συχνά μυστηριώδη φαινόμενα, ένα από τά οποία είναι μια αινιγματική γυναικεία μορφή, ντυμένη στα λευκά, που επιπλέει σε στοές, μαζί με υπερφυσικές κραυγές και σκοτεινές σκιές στα δωμάτια.

Συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2003, το προσωπικό ασφαλείας ανακάλυψε ότι οι πόρτες στο παλάτι ήταν ορθάνοικτες. Μετά από προσεκτική έρευνα, το προσωπικό αποφάσισε να εξετάσει τις κάμερες ασφαλείας. Και είδαν να ανοίγει μια πόρτα χωρίς να είναι κανένας στον χώρο. Εν συνεχεία είδαν μια μυστηριώδη φιγούρα, που φάνηκε να είναι ντυμένη με ρούχα παλιάς περιόδου. Αυτό το υπερφυσικό μοτίβο επαναλήφθηκε τις επόμενες ημέρες.

Μήπως ήταν μία από τις συζύγους του Ερρίκου; Να σημειωθεί ότι η πέμπτη σύζυγος του Ερρίκου 8ου, η Κάθριν Χάουαρντ, φυλακίστηκε στο Hampton Court Palace το 1541, και αποκεφαλίστηκε σε ηλικία των 21 ετών, έτσι πολλοί πιστεύουν ότι το φάντασμά είναι το δικό της στο παλάτι.

Δείτε το βίντεο:


ΠΗΓΗ
Το φάντασμα της συζύγου του Ερρίκου του 8ου (ΒΙΝΤΕΟ) Το φάντασμα της συζύγου του Ερρίκου του 8ου (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by Unknown on 01:30 Rating: 5
Από το Blogger.