Το βαφτιστικό σου όνομα αποκαλύπτει τον τυχερό σου αριθμό

Το βαφτιστικό σου όνομα αποκαλύπτει τον τυχερό σου αριθμό

Ο τυχερός «χρηματικός» σου αριθμός
Στην εποχή και την κοινωνία που ζούμε οι αριθμοί κατακλύζουν τη ζωή μας. Όλοι ξέρουμε ότι ο καθένας έχει αριθμό ταυτότητας, αριθμό φορολογικού μητρώου, αριθμό ασφαλιστικού βιβλιαρίου, αριθμό τηλεφώνου, αριθμό σπιτιού, αριθμό αυτοκινήτου κλπ. Αυτό που δεν γνωρίζουν όμως οι περισσότεροι είναι ότι ο καθένας διαθέτει και ένα τυχερό «χρηματικό» αριθμό.

Τον αριθμό αυτό δεν το δίνει καμιά δημόσια υπηρεσία, το δίνει ο ιερέας την ώρα της βάφτισης. Ο αριθμός που προκύπτει από τη δόνηση του βαπτιστικού ονόματος παραμένει αναλλοίωτος μέχρι το τέλος της ζωής.
Χρησιμοποιούμε το πλήρες βαφτιστικό, όπως αναγράφεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως, και όχι το υποκοριστικό.

Για τον υπολογισμό του τυχερού «χρηματικού» αριθμού υπάρχουν δύο μέθοδοι:
Και για τις δύο μεθόδους χρησιμοποιούμε το αριθμητικό αλφάβητο για να υπολογίσουμε τις αντιστοιχίες κάθε γράμματος:
Α, Ι, Ρ =1
Β, Κ, Σ =2
Γ, Λ, Τ =3
Δ, Μ, Υ =4
Ε, Ν, Φ =5
Ξ, Χ =6
Ζ, Ο, Ψ =7
Η, Π, Ω =8
Θ =9

Για παράδειγμα θα πάρουμε το όνομα ΑΡΕΤΗ
1η μέθοδος: Γράφουμε το όνομα με κεφαλαία γράμματα αφήνοντας περιθώριο ανάμεσα τους, και στη συνέχεια γράφουμε το αριθμητικό ισοδύναμο κάθε γράμματος και τα προσθέτουμε. Ο μονοψήφιος αριθμός που προκύπτει από την άθροιση είναι ο τυχερός αριθμός του ατόμου.

Α Ρ Ε Τ Η
1+1+5 +3+8 = 18, 1+8=9

Ο τυχερός «χρηματικό» αριθμός της Αρετής είναι το 9

2η μέθοδος: Η πυραμίδα
Η διαδικασία που ακολουθούμε σε αυτή τη μέθοδο είναι η εξής:
Γράφουμε το όνομα με κεφαλαία γράμματα, αφήνοντας περιθώριο ανάμεσα τους και κάτω από κάθε γράμμα γράφουμε τον αριθμό που του αντιστοιχεί. Στη συνέχεια προσθέτουμε δύο – δύο τους αριθμούς κάθε σειράς μέχρι να καταλήξουμε σ’ έναν αριθμό.

Α Ρ Ε Τ Η
1 1 5 3 8
2 6 8 2
8 5 1
4 6
1

Ο τυχερός «χρηματικός» αριθμός της Αρετής σύμφωνα με τη μέθοδο της πυραμίδας είναι το 1.

Αν με ρωτήσετε ποια μέθοδο θεωρώ πιο αξιόπιστη θα πρότεινα τη δεύτερη.

Ο αριθμός που προκύπτει από το βαπτιστικό όνομα είναι ένας τυχερός αριθμός και μπορεί να χρησιμοποιηθεί γενικά για οποιοδήποτε σκοπό και ειδικά στα τυχερά παιχνίδια.

Οι χρήσεις του τυχερού αριθμού είναι ατελείωτες: Ο αριθμός αυτός είναι ένας δυνατός αριθμός αν μάλιστα επαναλαμβάνεται η δύναμη του θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Χρησιμοποιήστε τον στις ημέρες της εβδομάδας που έχουν τον ίδιο αριθμό, στους μήνες του έτους, στο ίδιο το έτος ή σε οποιαδήποτε καθημερινή σας δραστηριότητα.

Αν ο τυχερός σας αριθμός είναι π.χ το 3 οι τυχερές σας ημέρες είναι στις 3, 12 και 21 κάθε μήνα. Οι τυχεροί μήνες είναι ο Μάρτιος και ο Δεκέμβριος
(12, 1+2=3). Και οι χρονιές που έχουν άθροισμα 3.
Για ν’ αυξήσεις την τύχη σου στο έπακρο συνδύασε μέρα και μήνα. Στην περίπτωση που αναφέρουμε είναι 3 Μαρτίου.

Καλή επιτυχία!
ΠΗΓΗ
Το βαφτιστικό σου όνομα αποκαλύπτει τον τυχερό σου αριθμό Το βαφτιστικό σου όνομα αποκαλύπτει τον τυχερό σου αριθμό Reviewed by Unknown on 21:30 Rating: 5
Από το Blogger.