Τι αποκαλύπτει για την προσωπικότητά μας ο τρόπος που κοιμόμαστε;

Τι αποκαλύπτει για την προσωπικότητά μας ο τρόπος που κοιμόμαστε; – Η στάση του ύπνου αποκαλύπτει πολλά πράγματα για την προσωπικότητά μας σύμφωνα με τους ειδικούς

Το παρακάτω τεστ είναι τόσο απλό και ταυτόχρονα μπορεί να αποκαλύψει πολλά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας. Η στάση που κοιμόμαστε μπορεί να δείχνει πολλά για την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε εκείνη την περίοδο και σταθερά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μας. Απλά δείτε τις παρακάτω εικόνες και επιλέξτε μια στάση ύπνου που επιλέγετε συνήθως, για να κοιμηθείτε.

Αν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε χωρίς να κολλήσετε τα γόνατά σας, ενώ είστε ξαπλωμένοι στο πλάι, τότε είστε ένα ήρεμο και έμπιστο άτομο. Δεν είναι εύκολο για κάποιον να σας προσβάλλει και δεν φοβάστε το μέλλον. Δεν χάνετε το χαμόγελό σας ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές και προσαρμόζεστε εύκολα στις αλλαγές που συμβαίνουν στην ζωή σας.
Αν προτιμάτε την εμβρυακή θέση, τότε έχετε την ανάγκη να σας προστατεύουν και να σας δείχνουν κατανόηση. Η επιλογή αυτής της στάσης δείχνει, ότι θέλετε να αποκοπείτε από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην πραγματικότητα. Η ιδανική διέξοδος για τα ταλέντα σας είναι ο χορός ή η ζωγραφική.
Αν κοιμάστε μπρούμυτα και με τα χέρια και τα πόδια σας να προεξέχουν, τότε είστε γεννημένος ηγέτης. Είστε παρορμητικοί, σας αρέσει να παίρνεται πρωτοβουλίες και να έχετε τον έλεγχο της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής. Σχεδιάζετε και οργανώνεται τα πάντα από πριν, γιατί δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις. Η μεγάλη σας επιμονή και το αίσθημα ευθύνης που έχετε σας βοηθούν να επιτυγχάνετε όλους τους στόχους σας.
Αν κοιμάστε ανάσκελα, τότε είστε ένα θετικό πρόσωπο, που αγαπά την ζωή και την καλή παρέα και έχει συνηθίσει να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Είστε πεισματάρης και επίμονος, αλλά με ορθολογικό τρόπο και σας αρέσει να λέτε πάντα την αλήθεια. Οι άνθρωποι που κοιμούνται σε αυτή τη θέση έχουν συχνά πολύ ισχυρές προσωπικότητες.
Αν κοιμάστε σαν στρατιώτης σε στάση προσοχής, δηλαδή ξαπλωμένοι ανάσκελα και με τα χέρια σας στο πλάι, τότε είστε ένα ευπροσάρμοστο άτομο, που ξέρει ποιοι είναι οι στόχοι της ζωής του και προσπαθεί μόνος του να τους επιτύχει. Μπορεί να γίνεται αυστηρός και απαιτητικός, αλλά περισσότερο από όλα είστε απαιτητικός με τον εαυτό σας.
Αν κοιμάστε μπρούμυτα με το ένα πόδι λυγισμένο, τότε έχετε μια απρόβλεπτη προσωπικότητα, που του αρέσουν οι περιπέτειες, ενώ η διάθεσή σας μπορεί να αλλάξει τόσο γρήγορα που προκαλεί σύγχυση στους γύρω σας. Συχνά δυσκολεύεστε να πάρε πάρετε μια απόφαση ή να κάνετε μια επιλογή. Σε γενικές γραμμές σας αρέσει η σταθερότητα στην ζωή και την εργασία σας, καθώς και η γαλήνη και η πληρότητα.
Αν συνηθίζετε να κοιμάστε σε περισσότερες από μια στάσεις, αυτό σημαίνει, ότι έχετε μια πολύπλευρη προσωπικότητα με πολλά κρυμμένα βάθη, που ούτε εσείς ο ίδιος δεν έχετε κατανοήσει ακόμα.

Τι αποκαλύπτει για την προσωπικότητά μας ο τρόπος που κοιμόμαστε; Τι αποκαλύπτει για την προσωπικότητά μας ο τρόπος που κοιμόμαστε; Reviewed by Unknown on 14:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.