Κινδυνεύει να φυλακιστεί επειδή δεν έκανε τις δουλειές του σπιτιού!

Αντιμέτωπη με 6 χρόνια φυλάκισης, επειδή δεν έκανε αρκετές δουλειές του σπιτιού είναι 40χρονη Ιταλίδα. Η γυναίκα που ζει με την οικογένειά της στην περιοχή Sonnino του Lazio πρόκειται να οδηγηθεί σε δίκη τον επόμενο Οκτώβριο, μετά από καταγγελία του συζύγου της για «κακομεταχείριση της οικογένειας». Ο ίδιος ισχυρίζεται πως η σύζυγός του δεν περιποιείται όσο πρέπει την οικογένειά της, καθώς δεν καθαρίζει, ούτε μαγειρεύει τακτικά.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 47χρονος αισθάνεται «προσβεβλημένος» εξαιτίας της παραμέλησης του σπιτιού από τη γυναίκα του, ενώ υποστηρίζει πως αυτή η «κακομεταχείριση» διαρκεί δύο χρόνια. Ο… κατήγορος έχει επίσης δηλώσει ότι έχει αναγκαστεί να ζει σε ανθυγιεινές συνθήκες, ενώ τα τρόφιμα που αγοράζει καταλήγουν πάντα στα σκουπίδια. Την έχει μάλιστα εκτοπίσει από το υπνοδωμάτιο που μοιράζονταν.
ΠΗΓΗ
Κινδυνεύει να φυλακιστεί επειδή δεν έκανε τις δουλειές του σπιτιού! Κινδυνεύει να φυλακιστεί επειδή δεν έκανε τις δουλειές του σπιτιού! Reviewed by Unknown on 00:30 Rating: 5
Από το Blogger.