ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΈΝΟΣ ΣΤΟ ΒΌΛΟ ΒIΑΣΕ ΓΆΤΑ – ΔΕΝ ΦΑΝΤΆΖΕΣΤΕ ΤΙ ΆΦΗΣΕ ΜΈΣΑ ΤΗΣ

Ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας των ζώων έβγαλε όλη του την απανθρωπιά σε μια δύστυχη γάτα ένας αρρωστημένος εγκέφαλος στο Βόλο.
Ο άγνωστος διεστραμμένος κακοποίησε σeξoυαλiκά το άτυχο ζώο και μάλιστα χρησιμοποίησε πpoφυλακτικό, το οποίο άφησε μέσα στο αιμόφυρτο σώμα της! Η τραυματισμένη γάτα αναζήτησε βοήθεια στις Αλυκές, όπου την είδαν περαστικοί να περπατάει μετά βiας ενώ από το σώμα της έτρεχε αίμα.
Ο κτηνίατρος που ειδοποίησαν και έφτασε μαζί με ένα μέλος φιλοζωικών οργανώσεων της περιοχής, δεν πίστευε στα μάτια του μπροστά στο θέαμα που αντίκρισε. Η γάτα υποβλήθηκε σε μικροεπέμβαση για την αφαίρεση του πpoφυλακτικού και την περιποίηση των τραυμάτων της και αναρρώνει με τη φροντίδα φιλόζωων οι οποίοι την ανέλαβαν και της πρόσφεραν καταφύγιο. Για τον εντοπισμό του δράστη της απίστευτης θηριωδίας έγινε καταγγελία στις τοπικές αρχές που προσπαθούν να ανακαλύψουν την ταυτότητά του.
ΠΗΓΗ
ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΈΝΟΣ ΣΤΟ ΒΌΛΟ ΒIΑΣΕ ΓΆΤΑ – ΔΕΝ ΦΑΝΤΆΖΕΣΤΕ ΤΙ ΆΦΗΣΕ ΜΈΣΑ ΤΗΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΈΝΟΣ ΣΤΟ ΒΌΛΟ ΒIΑΣΕ ΓΆΤΑ – ΔΕΝ ΦΑΝΤΆΖΕΣΤΕ ΤΙ ΆΦΗΣΕ ΜΈΣΑ ΤΗΣ Reviewed by Unknown on 00:00 Rating: 5
Από το Blogger.