Παγκόσμιο σοκ! 23/4 Όλη η αλήθεια για το τι συνέβη….

2 πολύ σοβαρά φαινόμενα έγιναν στις 23/4. Κανείς μέχρι σήμερα δεν τα γνώριζε, ούτε αν συνδέονται . κι όμως συνδέονται. Έγιναν ταυτόχρονα και προκάλεσαν τρόμο στους επιστήμονες. Τόσο πολύ που ενημερώθηκαν και όλοι οι ηγέτες του πλανήτη, μυστικά.

τι έγινε όμως ;
Το πρώτο γεγονός είναι ότι στης δυο άκρες της Αμερικής έχουν τοποθετηθεί σημαδούρες τελευταίας τεχνολογίας, με αισθητήρες για όλα , από ενδεχόμενο τσουνάμι , μέχρι και κατάπλευση έχθρων. Εκείνο όμως το απόγευμα μια σημαδούρα εντόπισε ανωμαλία , η στάθμη του νερού μειώθηκε παρά πολύ στιγμιαία , και επανήλθε, σχεδόν άδειασε και ξαναγέμισε. Κάτι τέτοιο προξένησε πορείες , μετακίνηση υδάτων , η ανθρώπινη παρέμβαση είναι οι δύο επικρατούσες θεωρίες .

Kαι το δεύτερο παράξενο είναι ότι , την ιδία ώρα που η θάλασσα “χάνονταν”, δεν υπήρχε και μαγνιτόσφαιρα στη γη, όπως κατέγραψε η NASA. Η μαγητοσφαιρα είναι αυτή που μας προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και τους γεωμαγνητικούς άνεμους. Ο υπεύθυνος δήλωσε ότι χάθηκε από το πλανήτη για δυο ώρες.

“Τι θα γινόταν όμως αν εκείνη την ώρα το μητρικό μας άστο ο Ήλιος βρισκόταν σε έξαρση, όπως έγινε πολλές φορές μέσα στο 2015”, η απάντηση , απλή , θα καιγόμασταν ζωντανοί.
Παγκόσμιο σοκ! 23/4 Όλη η αλήθεια για το τι συνέβη…. Παγκόσμιο σοκ! 23/4 Όλη η αλήθεια για το τι συνέβη…. Reviewed by Unknown on 19:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.