Μένει με τον σύζυγο της σε μια σπηλιά. Απλά δείτε το εσωτερικό της!

Μένει με τον σύζυγο της σε μια σπηλιά. Απλά δείτε το εσωτερικό της!

Η Κάθι και ο σύζυγός της Ράντι αγόρασαν ένα μικρό κομμάτι Γη στην Αριζόνα. Το μοναδικό τους πρόβλημα; Δεν υπήρχε καθόλου χώρος για να χτίσουν το σπίτι τους γιατί η ιδιοκτησία τους ήταν εξαιρετικά κατηφορική.

Μια μέρα, η Κάθι εξερευνούσε το κτήμα όταν άκουσε μια τεράστια έκρηξη, όχι πολύ μακριά από το σημείο που βρίσκονταν. Προχώρησε για να δει τι συμβαίνει και είδε τον γείτονα τους, έναν μηχανικό ορυχείων, ο οποίος προσπαθούσε να τρυπήσει έναν τεράστιο βράχο για να φτιάξει το σπίτι του στο εσωτερικό μιας σπηλιάς.

Η Κάθι ενθουσιάστηκε με την ιδέα. Επέστρεψε στον σύζυγο της και μαζί αποφάσισαν να κάνουν και αυτοί το ίδιο.

Τους πήρε ενάμιση χρόνο για να σκάψουν τη σπηλιά των 280 τετραγωνικών μέτρων και άλλα 15 χρόνια για να ολοκληρώσουν το σπίτι τους. Στο βίντεο και στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Το σπήλαιο έχει εξαιρετικά ψηλά ταβάνια και τρία υπνοδωμάτια. Το πιο εντυπωσιακό; Στο εσωτερικό του σπιτιού τους υπάρχει μια φυσική πηγή που βγάζει 20 γαλόνια καθαρό νερό.

Το εξωτερικό του σπιτιού.

Η βεράντα!

Η μπροστινή είσοδος.

Μπαίνοντας στο σαλόνι.

Το σαλόνι και οι σκάλες σε ένα από τα υπνοδωμάτια.

Η κουζίνα.

Η τραπεζαρία.

Ένα από τα μπάνια.

Δείτε το βίντεο:


Μένει με τον σύζυγο της σε μια σπηλιά. Απλά δείτε το εσωτερικό της! Μένει με τον σύζυγο της σε μια σπηλιά. Απλά δείτε το εσωτερικό της! Reviewed by Unknown on 12:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.