Απόκοσμος ήχος προκαλεί τον πανικό στην συνέντευξη τύπου του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου(ΒΙΝΤΕΟ)




Η συνέντευξη Τύπου εξελισσόταν ομαλά όταν ένας παράξενος ήχος προκάλεσε αναστάτωση στην αίθουσα

Σε ένα κτίριο όπως ο Λευκός Οίκος όπου η ασφάλεια είναι σε απίστευτα επίπεδα, οτιδήποτε ξεπερνά την κανονικότητα μιας καθημερινής ημέρας δημιουργεί αμέσως περίεργους συνειρμούς και φόβους. Αυτό όπως φαίνεται έγινε και σε μία πρόσφατη συνέντευξη Τύπου του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου όπου την ησυχία διέκοψε ένας αγνώστου ταυτότητας και προέλευσης ήχος.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο, ενώ η συνέντευξη εξελίσσεται ομαλά, ξαφνικά αρχίζει να ακούγεται ένας οξύς διαπεραστικός ήχος. Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου φαίνεται να προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του, όπως οι πιο παρατηρητικοί βλέπουν στο βλέμμα του μια έντονη ανησυχία για όσα συμβαίνουν, και την αγωνία για το αν πρέπει να πάρει κάποια απόφαση εκκένωσης της αίθουσας.

Από την δύσκολη θέση έρχεται να τον λυτρώσει η σταδιακή εξαφάνιση του ήχου, όπου γίνεται πλέον εμφανής στο πρόσωπό του η ανακούφιση που τελικά βγαίνει από την δύσκολη θέση. Πάντως δεν έγινε γνωστό τι προκάλεσε αυτή την αναστάτωση του εκπροσώπου, μιας και συνήθως ότι συμβαίνει εν Λευκώ Οίκω δεν βγαίνουν εύκολα και στον Δήμο.



ΠΗΓΗ
Απόκοσμος ήχος προκαλεί τον πανικό στην συνέντευξη τύπου του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου(ΒΙΝΤΕΟ) Απόκοσμος ήχος προκαλεί τον πανικό στην συνέντευξη τύπου του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου(ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by olablogs on 20:30 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.