ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ!!!ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!Ο Πολέμαρχος του Θεού πήρε το Ιερό Σπαθί από τον Μανταμάδο!!!

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ!!!ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!Ο Πολέμαρχος του Θεού πήρε το Ιερό Σπαθί από τον Μανταμάδο!!!Και δεν θα το επιστρέψει ποτέ ξανά!!!ΔΕΙΤΕ!!!
Ο Πάπας μπόρεσε και πήγε στη Λέσβο γιατί έφυγε το Ιερό Σπαθί!!!

Στις 27.09.15 σύμφωνα με τον Δημοσθένη Λιακόπουλο ο Πολέμαρχος του Θεού πήρε το Ιερό Σπαθί από τον Μανταμάδο λόγω της ανυπακοής για πολλοστή φορά στο πρόσταγμα, που ήθελε το σπαθί να είναι μόνο του μπροστά στην εικόνα, χωρίς τίποτα άλλο δίπλα του. Στην θέση του υπάρχει μόνο , το «κουφάρι» , το περίβλημα του πλέον.
Το ζωντανό σπαθί έφυγε, το πήρε ο Πολέμαρχος και δεν θα το επιστρέψει ποτέ ξανά.
Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος πρίν φύγει το Σπαθί αλλα και μετά προειδοποίησε από τις ραδιοφωνικές εκπομπές του, στο
chat radio του Prisonplanet οτι «όταν δεν φέρεσαι καλά στο ιερό σπαθί άσχημα πράγματα γίνονται» , και πως «περίεργα» πράγματα θα συμβαίναν στο νησί.

Μετά από περίπου 7 μήνες , η επίσκεψη Πάπα στο νησί ήρθε να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του Δημοσθένη. Ο Πάπας μπορούσε να πάει σε τόσα μα τόσα νησιά που έχει μετανάστες , θα μπορούσε να πάει στον Πειραιά , στο λιμάνι , ακόμη και στην Ειδομένη, γιατί επέλεξε την Μυτιλήνη ;
Γιατί πολύ απλά σύμφωνα με τον Δημοσθένη Λιακόπουλο στο συγκεκριμένο νησί , στο Μανταμάδο, φυλασσόταν το Ιερό Σπαθί του Πολέμαρχου του Θεού, και άπαξ και ο Πολέμαρχος πρόσφατα το πήρε για πάντα απο εκεί, οι δυνάμεις του κακού θεώρησαν ότι νίκησαν και το νησί είναι δικό τους.
Όπως γνωρίζουμε από τις πληροφορίες του Δημοσθένη Λιακόπουλου, ο συγκεκριμένος Πάπας είναι ο εκλεκτός , ο οποίος είναι ταγμένος να προωθήσει την πανθρησκεία στον κόσμο.
Και όπως χαρακτηριστικά επισήμανε ο Δημοσθένης στην ραδιοφωνική εκπομπή που έκανε το Σάββατο , όσοι νομίζουν οτι η επίσκεψη του πάπα σε ένα μέρος της ορθόδοξης Ελλάδος , ήταν απλά μια επίσκεψη του στύλ «ήρθε κάποιος, ε! και τι έγινε» κάνουν μεγάλο λάθος. Αυτός πάει εκεί που έχει εξουσίες. Δεν φταίνε όλοι στην Λέσβο που έφυγε το Σπαθί , αλλα σε όλους πήγε ο Πάπας.
ΠΗΓΗ
ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ!!!ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!Ο Πολέμαρχος του Θεού πήρε το Ιερό Σπαθί από τον Μανταμάδο!!! ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ!!!ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!Ο Πολέμαρχος του Θεού πήρε το Ιερό Σπαθί από τον Μανταμάδο!!! Reviewed by Unknown on 23:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.