Είχε να πάει στην τουαλέτα 13 χρόνια, αλλά τελικά… Έγραψε Ιστορία!

Κακά τα ψέματα, το να πηγαίνουμε νωρίς το πρωί στην τουαλέτα μας κρατά φρέσκους όλη την ημέρα. Μερικοί άνθρωποι πίνουν τσάι, ενώ άλλοι στηρίζονται σε ένα ποτήρι ζεστό νερό για να βάλουν το έντερό τους σε λειτουργία. Υπάρχουν βέβαια και οι τυχεροί που δεν έχουν ανάγκη κανένα βοήθημα.

Αυτό που σίγο…Κακά τα ψέματα, το να πηγαίνουμε νωρίς το πρωί στην τουαλέτα μας κρατά φρέσκους όλη την ημέρα. Μερικοί άνθρωποι πίνουν τσάι, ενώ άλλοι στηρίζονται σε ένα ποτήρι ζεστό νερό για να βάλουν το έντερό τους σε λειτουργία. Υπάρχουν βέβαια και οι τυχεροί που δεν έχουν ανάγκη κανένα βοήθημα.

Αυτό που σίγουρα δεν γνωρίζατε όμως, είναι ότι δεν πρέπει ποτέ να κρατιέστε για οποιονδήποτε λόγο, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε θάνατο!

Μία 16χρονη από το Ηνωμένο Βασίλειο έχασε τη ζωή της εξαιτίας καρδιακής προσβολής γιατί δεν πήγε στην τουαλέτα για δύο μήνες. Το έντερό της με την πάροδο του χρόνου πρήστηκε τόσο που άρχισε να πιέζει την θωρακική κοιλότητα και να εκτοπίζει τα υπόλοια όργανα.

Ένας άνθρωπος που έπασχε από τη νόσο του Hirschsprung κατέληξε με εντερική απόφραξη που απέτρεπε έτσι τη διέλευση των κοπpάνων. Το γιγάντιο παχύ έντερό του, μήκους 25 πόδια και 8 πόδια πλάτος, φυλάσσεται στο μουσείο Mutter στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβανίας.

Τη στιγμή του θανάτου του, είχε περίπου 18 κιλά περιττώματα στο έντερό του…

ΠΗΓΗ
Είχε να πάει στην τουαλέτα 13 χρόνια, αλλά τελικά… Έγραψε Ιστορία! Είχε να πάει στην τουαλέτα 13 χρόνια, αλλά τελικά… Έγραψε Ιστορία! Reviewed by Unknown on 02:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.