ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΚΥΛΩΝ!

Για φαντάσματα ανθρώπων, για αστικούς θρύλους, προφανώς έχεις ξανακούσει. Φαντάσματα σκύλων όμως; Κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την πλήρη αλήθεια των παρακάτω ιστοριών. Όμως οι άνθρωποι που τις κατέγραψαν είναι βέβαιοι πως αυτά τα σκυλιά θα προστατεύουν τα αφεντικά τους και στη ζωή και μετά από αυτήν.

Nashville, Tennessee – Preston, ο φύλακας του Halloween

Στις γειτονιές του Belmont Hilsboro στο Nashville, ανήμερα Halloween, φημολογείται πως ένα καλόκαρδο σκυλάκι ράτσας Boxer προφυλάσσει τα παιδιά από κακές συναντήσεις. Σύμφωνα με τον τοπικό μύθο, πριν 50 χρόνια, ο Preston συνόδευε μια παρέα αγοριών που είχαν βγει για κέρασμα ή τρόμαγμα. Όταν είδε ένα αγόρι να προσπαθεί να μαζέψει από το δρόμο τις καραμέλες του, έτρεξε αμέσως να το σώσει από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Το αγόρι σώθηκε από βέβαιο ατύχημα, ο Preston όμως όχι. Τα χρόνια που ακολούθησαν, ανήμερα Halloween, δεκάδες αγόρια ανέφεραν πως όποτε περπατούσαν στο δρόμο, μια δύναμη τους έσπρωχνε προς το πεζοδρόμιο. Ο Preston θα είναι για πάντα εκεί, να φυλάει το Halloween.

Port Tobacco, Maryland – The Blue Ghost Dog

Είναι το 1700 και ο Charles Howard Sims βρισκόταν στην παμπ, μαζί με τον σκύλο του, ράτσας βρετανικού mastiff, έχοντας πιει υπερβολικά και καυχιόνταν υπερβολικά για την ποσότητα χρυσού που κατείχε. Όταν βγήκε έξω, θαμώνες τους είχαν στήσει ενέδρα, για να τους ρίξουν στα κοντινά βράχια και να πάρουν το χρυσό τους. Ο στόχος επετεύχθη εύκολα και οι ληστές κατάφεραν να κρύψουν εύκολα τη λεία τους.

Όταν επέστρεψαν στο σημείο της ενέδρας, ένας σκύλος ράτσας βρετανικού mastiff παραμόνευε, νευρικός και έτοιμος για επίθεση. Η ιστορία λέει πως μέχρι και σήμερα το σκυλί περιμένει το αφεντικό του να επιστρέψει, προστατεύοντας τον θησαυρό του.

3. Los Angeles, California – Νεκροταφείο ως τα αστέρια

Το νεκροταφείο ζωών του Los Angeles είναι μια έκταση 100 στρεμμάτων στην περιοχή Calabasas της California. Είναι το σπίτι ζώων που άνηκαν σε γνωστούς ανθρώπους ή υπήρξαν σημαντικά για το σύγχρονο Hollywood, όπως ο Tawny, το θρυλικό λιοντάρι της MGM και ο Kabar, το σκυλί του ηθοποιού Rudolph Valentino.

To 1926, όταν ο Valentino -ευρισκόμενος στη Νέα Υόρκη- έφυγε από τη ζωή, ο Kabar-που έχει μείνει στο Los Angeles- έβγαλε ξαφνικά ένα τρομακτικό ουρλιαχτό. O Kabar πέθανε το 1929. Όμως ακόμα και σήμερα, αν πλησιάσεις τον τάφο του, μπορεί και να ακούσεις ένα γάβγισμα και ένα γλύψιμο στο χέρι σου. Μην τρομάξεις, είναι από τη χαρά του.

4. Gettysburg, Pennsylvania – Το σκυλί του στρατηγού

Το Gettysburg φημολογείται πως είναι ένας από τους πιο στοιχειωμένους προορισμούς της Αμερικής. Είναι το σημείο όπου ο Αμερικάνικος Εμφύλιος πόλεμος έφτασε στο απόγειο του, αιματοκυλίζοντας χιλιάδες ανθρώπους. Και τουλάχιστον έναν σκύλο.

Ήταν ο στρατηγός William Barksdale, που είχε βρεθεί θανάσιμα πληγωμένος, καθώς ηγούνταν μιας διμοιρίας στρατιωτών. Όταν διαπιστώθηκε πως επρόκειτο να πεθάνει, σύμφωνα με δική του επιθυμία, οι στρατιώτες μετέφεραν το πτώμα του στο σπίτι Hummelbaugh. Έσβησε εκεί και ο θρύλος λέει πως ακόμα και σήμερα μπορείς να ακούσεις τη φωνή του μέσα στους τοίχους του σπιτιού.

Μια άλλη ιστορία, διηγείται πως όταν η γυναίκα του στρατηγού πληροφορήθηκε το θάνατό του, ταξίδεψε στο Gettysburg για να φέρει πίσω το πτώμα του. Στον τάφο του William βρήκε το αγαπημένο του σκυλί, αμετακίνητο. Ακόμα και όταν έγινε η εκταφή του πτώματος, το σκυλί δεν μετακινήθηκε χιλιοστό από τη θέση του. Δεν έτρωγε. Πέθανε εκεί. Σήμερα ο θρύλος λέει πως τα βράδια, το σκυλί περιπλανιέται στο σπίτι Hummelbaugh και τα ξημέρώματα κάθε επετείου του θανάτου του Barksdale, γαβγίζει λυπηρά.

New Orleans, Louisiana – Το σκυλί του συγγραφέα και μια γάτα

Το σπίτι Beauregard-Keyes βρίσκεται στη Γαλλική γειτονιά της Νέας Ορλεάνης από το 1826 και φημολογείται πως έχει είναι στοιχειωμένο από ανθρώπους, αλλά και από ζώα.

Ο Lucky, ήταν το σκυλί του συγγραφέα Francis Parkinson Keyes. Ένα όμορφο Cocker Spaniel, που έφυγε από τη ζωή το 1970, λίγες ημέρες μετά το θάνατο του αφεντικού του. Σήμερα ο Lucky κυκλοφορεί ακόμα στο σπίτι, συνήθως στο υπνοδωμάτιο όπου κοιμόταν ο Keyes. Περιμένει το αφεντικό του να γυρίσει…; Κάποιοι λένε πως έχει και παρέα: Είναι μια γάτα, που την λένε Caroline, νεκρή εδώ και δεκαετίες. Όμως σύμφωνα με τις τοπικές διηγήσεις, αν μπεις στο σπίτι του Keyes, θα νιώσεις να σε καλωσορίζει μ`ένα γλυκό τρίψιμο στα πόδια.

6. Holly, Michigan – Χαρωπό terrier

Ένα ακόμα στοιχειωμένο ξενοδοχείο είναι το Holly, στο Michigan. Ένας από τους (μόνιμους) θαμώνες είναι η Leona, ένα terrier που άνηκε στους Hirsts, τους πρώτους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου. Ακόμα και σήμερα, το σκυλί μπορεί α ακουστεί καθώς τρέχει ανάμεσα στα δωμάτια και τρίβεται στα πόδια των θαμώνων. Σήμερα στη θέση του Holly, βρίσκεται ένα μοντέρνο εστιατόριο.

Scaponia Park, Oregon – Μαζί και στο θάνατο

Στην πόλη Veronia του Oregon, υπάρχει μια ιστορία που χρονολογείται από τον 19ο αιώνα, για ένα κλέφτη αλόγων, που κυνηγήθηκε από μια εξοργισμένη συμμορία, μέχρι που βρήκε μαρτυρικό θάνατο στις όχθες του ποταμού Nehalem River. Οι σφαίρες των συμμοριτών βρήκαν όχι μόνο τον κλέφτη, αλλά και τον πιστό σκύλο του. Σήμερα, αρκετοί κατασκηνωτές του πάρκου Scaponia, έχουν αναφέρει έντρομοι στις αρχές τη φιγούρα ενός πολεμιστή, να τριγυρνάει στο ποταμό μαζί με τον σκύλο του. Για πάντα.

Charleston, South Carolina – Κουτάβι χαιρετάει τους καλεσμένους

Ο Poogan ζούσε σε ένα τεράστιο σπίτι στο Charleston. Του άρεσε να κάθεται στη βεράντα και να υποδέχεται εκεί τους καλεσμένους. Το 1976, όταν το σπίτι έγινε εστιατόριο, ο Poogan παρέμεινε στο σημείο του, για να χαιρετάει τους θαμώνες. Το 1979, ο Poogan πέθανε και θάφτηκε δίπλα στο εστιατόριο. Σήμερα, αρκετοί από τους εργαζόμενους του εστιατορίου έχουν προσπεράσει βιαστικά μια φιγούρα που μοιάζει να αράζει τεμπέλικα στο ίδιο σημείο της βεράντας, ζητώντας τα χάδια των θαμώνων και παρακαλώντας τους για λίγα αποφάγια. Ο Poogan θα μείνει για πάντα εκεί. Άλλωστε και το εστιατόριο έχει πάρει το όνομά του. Λέγεται Poogan’s Porch (η βεράντα του Poogan).

9. Chicago, Illinois – Ο τάφος του Ludwig Wolff

To νεκροταφείο Graceland είναι ένα από τα παλαιότερα του Chicago. Στο νεκροταφείο, υπάρχει ένας οικογενειακός τάφος που ανήκει στον Γερμανό μετανάστη Ludwig Wolff. Ντόπιοι υποστηρίζουν με βεβαιότητα πως είναι στοιχειωμένος. Ένα σκυλί με πράσινα μάτια, που γαβγίζει επίμονα κοντά στο τάφο, φημολογείται πως είναι το φάντασμα του σκυλιού του Wolff ή το πνεύμα κάποιου άλλου σκυλιού, που θα μείνει για πάντα εκεί.
ΠΗΓΗ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΚΥΛΩΝ! ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΚΥΛΩΝ! Reviewed by Unknown on 17:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.