Σάλος με την τουρκική απόβαση σε ελληνικό νησί! Τι άλλο μας κρύβουν;

Συγκλονίζουν το πανελλήνιο οι δηλώσεις του πρώην Υπουργού Εθνικής Αμύνης, Γιάννη Πλακιωτάκη ο οποίος αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό, κατά τη διάρκεια του οποίου οι
Τούρκοι επιχείρησαν να κάνουν απόβαση στη νησίδα Παναγιά, η οποία βρίσκεται πλησίον των Οινουσσών.

Αν και οι δηλώσεις του κ. Πλακιωτάκη δεν έχουν επιβεβαιωθεί πλήρως, το μόνο σίγουρο είναι πως το Αιγαίο βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, αφού όπως σας έχουμε αναφέρει πολλές φορές, οι Τούρκοι επιχειρούν να το μετατρέψουν σε γκρίζα ζώνη, έτσι ώστε να ενισχύσουν τις προκλητικές αξιώσεις τους.

Την ώρα λοιπόν που έχει σημάνει συναγερμός στο Αιγαίο, η κυβέρνηση αγνοεί επιδεικτικά τις προκλητικές παραβιάσεις των Τούρκων, οι οποίες αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Χρειάζεται άμεση απάντηση, καθώς η κατακραυγή των πολιτών δεν αρκεί για να δοθεί λύση στο πρόβλημα.

Όπως σας αναφέραμε νωρίτερα, για το εν λόγω σενάριο μίλησε και ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, ο οποίος μάλιστα επικαλέστηκε και πηγές από το Ισραήλ προκειμένου να ενισχύσει την επιχειρηματολογία του.
ΠΗΓΗ
Σάλος με την τουρκική απόβαση σε ελληνικό νησί! Τι άλλο μας κρύβουν; Σάλος με την τουρκική απόβαση σε ελληνικό νησί! Τι άλλο μας κρύβουν; Reviewed by Unknown on 14:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.