Απήχθη από εξωγήινους για πέντε μέρες; - Αναζητώντας απαντήσεις για UFO και τους εξωγήινους

Πριν από περίπου 41 χρόνια, ένας αμερικανός ισχυρίστηκε ότι απήχθη από ένα UFO, καθώς επέστρεφε στο σπίτι του από τη δουλειά στην πολιτεία της Αριζόνα.
Χαρακτηριστική είναι μία φωτογραφία ενός άντρα, ο οποίος κρατά ένα κρυστάλλινο εκκρεμές κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης ανθρώπων που συναντήθηκαν για να πουν τις εμπειρίες τους από τους εξωγήινους.Το όνομά του ήταν Τράβις Γουάλτον (Travis Walton) και επανεμφανίστηκε 5 μέρες μετά από την υποτιθέμενη απαγωγή του, τον Νοέμβριο του 1975.
Ο Τράβις είναι ένας από τους ανθρώπους που περιλαμβάνεται στο λεύκωμα “Phenomena”, το οποίο ρίχνει μια διερευνητική ματιά στις πεποιθήσεις των Αμερικανών για τα UFO και τους εξωγήινους. Ο τίτλος του προέρχεται από την ιδέα ότι ένα τέτοιου είδους φαινόμενο είναι υπαρκτό.
Το λεύκωμα είναι των δανών φωτογράφων Πέτερ Χέλες Έρικσεν (Peter Helles Eriksen), Σάρα Γκαλμπιάτι (Sara Galbiati) και Τομπίας Σέλνες Μαρκουσεν (Tobias Selnaes Markussen).
Όλες οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν τον περασμένο χρόνο στην Αριζόνα, το Νέο Μεξικό, και την Νεβάδα, ενώ συμπεριλαμβάνεται και η περιοχή 51 (Area 51), η απομονωμένη εγκατάσταση της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας ,στην μικρή επαρχιακή πόλη Rachel στη Νεβάδα.
Καθεμία από τις τοποθεσίες έχει κάποια σημασία. Στο Φοίνιξ, για παράδειγμα είναι η τοποθεσία όπου είχε γίνει αναφορά για εμφάνιση UFO τον Μάρτιο του 1997.
Οι τρεις φωτογράφοι επισκέφτηκαν τα σπίτια ανθρώπων, οι οποίοι έχουν βαθιά πεποίθηση στους εξωγήινους, ενώ ισχυρίζονται πως έχουν πέσει μέχρι και θύματα απαγωγής από UFOs. Όλοι ήταν ιδιαίτερα ανοιχτοί και πρόθυμοι στο να μοιραστούν τις ιστορίες τους.

“Νομίζαμε ότι θα βρίσκονταν το πολύ δύο άνθρωποι το πολύ σε αυτή τη συνάντηση. Αλλά υπήρχαν 15, επομένως δεν ήταν μικρό γεγονός. Έλεγαν κάθε είδους ιστορία. Ήταν σαν να βρεθήκαμε σε άλλο κόσμο. Έναν κόσμο που δεν ξέραμε”, σημειώνει ο Γκαλμπιάτι, ένας εκ των φωτογράφων και πρόσθεσε πως αυτό το πρότζεκτ τους έκανε να διαπιστώσουν πόσες θεωρίες συνομωσίας υπάρχουν μέσα σε αυτή την κοινότητα.
Για παράδειγμα, μερικοί από τους ανθρώπους που συνάντησαν, πιστεύουν ότι υπάρχουν “35 διαφορετικές φυλές” εξωγήινων. Μερικοί πιστεύουν ότι οι εξωγήινοι βρίσκονται στη Γη και συνεργάζονται με τις κυβερνήσεις μας. Αντικείμενο συζήτησης αποτελεί επίσης το αν οι εξωγήινοι είναι φιλικά ή όχι πλάσματα.
Υπάρχουν και αυτοί που πιστεύουν ότι οι εξωγήινοι βρίσκονται εδώ για να προστατέψουν τη Γη και τους ανθρώπους από τους ίδιους τους τους εαυτούς, επειδή είμαστε αυτοκαταστροφική φυλή.
“Αυτοί οι άνθρωποι φοβούνται λίγο για το τι θα κάναμε με τη Γη μας και το σύμπαν”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γκαλμπιάτι. “Το εν λόγω πρότζεκτ με συναρπάζει ακόμα και όταν κοιτάω τις φωτογραφίες, αισθάνομαι ακόμα την περιέργεια”, καταλήγει.
ΠΗΓΗ
Απήχθη από εξωγήινους για πέντε μέρες; - Αναζητώντας απαντήσεις για UFO και τους εξωγήινους Απήχθη από εξωγήινους για πέντε μέρες; - Αναζητώντας απαντήσεις για UFO και τους εξωγήινους Reviewed by Unknown on 19:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.