Να Βγάζετε ΠΑΝΤΑ Φωτογραφίες το Δωμάτιο του Ξενοδοχείου σας! ΕΤΣΙ Μπορεί να «ΣΩΣΕΤΕ» 1 ΠΑΙΔΙ!..

Μπορεί να θέλετε να τραβήξετε φωτογραφίες του δωματίου σας, όταν ταξιδεύετε επειδή είναι πολυτελές ή θέλετε να το δείξετε στους φίλους σας, αλλά υπάρχει ένας καλύτερος λόγος για να το κάνετε αυτό: μπορεί να σώσει τη ζωή ενός παιδιού.

Η εφαρμογή TraffickCam – η οποία είναι δωρεάν και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad και Android – σας επιτρέπει να ανεβάσετε τις φωτογραφίες του δωματίου σας, όπου στη συνέχεια συνδυάζεται με μια βάση δεδομένων που χρησιμοποιείται από την αστυνομία. Αυτό μπορεί να βοηθήσει την αστυνομία να εντοπίσει, που βρίσκονται τα παιδιά που είναι θύματα διακίνησης.

Απλά εισάγετε το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας, και τον αριθμό του δωματίου σας. Μπορείτε να πάρετε τέσσερις εικόνες, και μπορείτε να τις υποβάλετε στην ιστοσελίδα.

Η ιδέα για την εφαρμογή TraffickCam ήρθε πριν από αρκετά χρόνια, όταν η αστυνομία ζήτησε βοήθεια από την μη κερδοσκοπική Exchange Initiative, που σχηματίζεται από τη Nix Conference και Meeting Management για τον τερματισμό της εμπορίας ανθρώπων (seχ trafficking). Η αστυνομία ήθελε να εντοπίσει ένα ξενοδοχείο όπου τα παιδιά διακινούνταν.

Η αστυνομία έδειξε στο προσωπικό του Nix μια φωτογραφία. «Ένα από τα κορίτσια στο γραφείο μας ήξερε ακριβώς τι ήταν,» είπε η Molly Hackett. Η Exchange Initiative στη συνέχειασυνεργάστηκε με ερευνητές του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον για να δημιουργήσει την εφαρμογή.

Οι φωτογραφίες από τα θύματα έχουν πολλά κοινά, και το Διαδίκτυο έχει κάνει το λαθρεμπόριο ευκολότερο για τους εγκληματίες.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν φωτογραφίες που δημοσιεύονται κάθε μέρα. Εκατοντάδες φωτογραφίες, σε κάθε πόλη γύρω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δημοσιεύονται στο διαδίκτυο, και δείχνουν τα θύματα εμπορίας, σε δωμάτια ξενοδοχείων πάνω σε κρεβάτια,» είπε ο Στυλιανού.

Από την ίδρυσή της, η TraffickCam έχει αποκτήσει πάνω από 1,5 εκατομμύρια φωτογραφίες από ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.

Sgt. Adam Kavanaugh, ο αναπληρωτής διοικητής της Missouri Internet Crimes Against Children Task Force, είναι αισιόδοξος ότι η εφαρμογή θα κάνει τη διαφορά.

Είπε, «Νομίζω ότι πρόκειται να είναι ζωτικής σημασίας για να μας βοηθήσει να εντοπίσουμε όχι μόνον το που βρίσκονται τώρα, αλλά και πού έχουν πάει. Είναι κάτι που χρειαζόμαστε… Αυτό είναι που βοηθά με την ποινική δίωξη«.

Να Βγάζετε ΠΑΝΤΑ Φωτογραφίες το Δωμάτιο του Ξενοδοχείου σας! ΕΤΣΙ Μπορεί να «ΣΩΣΕΤΕ» 1 ΠΑΙΔΙ!.. Να Βγάζετε ΠΑΝΤΑ Φωτογραφίες το Δωμάτιο του Ξενοδοχείου σας! ΕΤΣΙ Μπορεί να «ΣΩΣΕΤΕ» 1 ΠΑΙΔΙ!.. Reviewed by Unknown on 13:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.