Ρωσία: Οικογένεια ισχυρίζεται πως ο γιός τους ειναι από άλλον πλανήτη- Κατέχει ακριβείς γνώσεις για το Σύμπαν [βίντεο,φωτό]

Ένα ζευγάρι από τη Ρωσία έχει παραδεχθεί ότι ο γιος τους που ονομάστηκε Boris Kipriyanovich, επίσης γνωστός ως Boriska είναι μετενσαρκωση ψυχής από τον Άρη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ιστορία των γονέων για το γιο τους έχει επιβεβαιωθεί από ορισμένες προσωπικότητες γνωστές στην περιοχή όπου η οικογένεια ζει.Ο Boriska λέγεται πως γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 1996 στην πόλη της Zhirinovsk στην περιοχή Volgograd της Ρωσίας.

Σύμφωνα με τους γονείς του Boriska, όταν το παιδί ήταν τεσσάρων χρονων, συνήθιζε να επισκεφθεται ένα πολύ γνωστό ιερό βουνό στην πόλη.Ο ίδιος ο Boriska είπε ότι χρειάζεται να επισκεφθεται την περιοχή για να εκπληρώσει τακτικά τις ανάγκες του σε ενέργεια. Αλλά ακόμη και πριν γινει τεσσαρων ετών, είχε σύμφωνα με πληροφορίες δειξει πολλά παράξενα σημάδια στους γονείς του.

Ο Boriska λέγεται πως έχει πολύ ανώτερες γλωσσικές δεξιότητες και μοναδική μνήμη. Η μητέρα του Boriska είπε στο Pravada Report σε συνέντευξή της, ότι το ταλέντο και τις καταπληκτικές δεξιότητες του γιου της είχαν μόλις παρατηρηθεί ακόμη και από τους εκπαιδευτικούς, μόλις το παιδί άρχισε να παρακολουθεί το τοπικό νηπιαγωγείο.

Οι γονείς του είπαν οτι δραστηριότητες σχετικές με το Σύμπαν έγιναν το μόνιμο θέμα των ιστοριών του Boriska, όταν ήταν μόλις δύο ετών. Οι γονείς υποστήριξαν ότι το παιδι τους αποκάλυψε ότι το ίδιο ζούσε στον Άρη, και ότι ο πλανήτης κατοικείται ακόμη και σήμερα. Ο Boriska είπε ο Άρης έχει χάσει την ατμόσφαιρα του μετά από μια καταστροφή- μαμούθ, προσθέτοντας ότι οι Αρειανοί τώρα ζουν σε υπόγειες πόλεις.

Ο Boriska ισχυρίστηκε επίσης πως συνήθιζε να πιλοτάρει ένα διαστημόπλοιο στη Γη για ερευνητικούς σκοπούς όταν ήταν κάτοικος Άρη. Είπε ότι αυτό έλαβε χώρα στην εποχή του πολιτισμού των Λεμουρίων. Η Λεμούρια είναι το όνομα μιας υποθετικής χαμένης γης που πιστεύεται ότι βρίσκεται στον Ινδικό και τον Ειρηνικό Ωκεανό. Παρά το γεγονός ότι η Λεμουρία δεν θεωρείται πλέον έγκυρη επιστημονική υπόθεση, έχει υιοθετηθεί από απόκρυφους συγγραφείς και μερικούς ιερείς της Νότιας Ασίας και λόγιους επίσης. Ο Boriska είπε οτι οι Λεμούριοι πέθαναν οι ίδιοι επειδή σταμάτησαν την ανάπτυξη πνευματικά, καθώς επίσης και οτι έσπασε η ενότητα του πλανήτη τους σε κόντρα με μεγάλο πολιτισμό προς τα εκεί που έδυε ο Ήλιος. Σύμφωνα με τον Boriska, οι Λεμούριοι έζησαν Περίπου 70.000 χρόνια πριν. Ήταν γίγαντες, μετρώντας μέχρι 9 μέτρα.

Η μητέρα του είπε από ένα βιβλίο που αγόρασε για τον Boriska με τίτλο "Σε αναζήτηση της πόλης των Θεών", οτι ο γιος της κοίταξε μέσα από τις εικόνες και είπε ότι οι άνθρωποι δεν θα βρουν αρχαία γνώση κάτω από την Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας στην Αίγυπτο. Αλλά αντιθέτως, η γνώση θα βρεθεί κάτω από μια άλλη πυραμίδα που ακόμη δεν έχει ανακαλυφθεί. Ο Boriska ισχυρίστηκε ότι η ανθρώπινη ζωή θα αλλάξει αν αυτή η πυραμίδα ανακαλυφθεί.

«Κανείς δεν τον έχει διδάξει ποτέ. Μερικές φορές θα καθίσει σε μια στάση αυτοσυγκέντρωσης και θα αρχίσει να μας λέει λεπτομερή στοιχεία σχετικά με τον Άρη, τα πλανητικά συστήματα και άλλους πολιτισμούς, η οποία στην πραγματικότητα μας άφησε άναυδους» είπε η μητέρα του Boriska για το γιο της.

Η μητέρα του Boriska είπε πως ο γιος της απάντησε το ακόλουθο όταν τον ρώτησε για το τι τον έκανε να αφήσει τον Άρη για τη Γη:

«Υπήρχε μια καταστροφή στον Άρη όπου ζούσα. Άνθρωποι σαν κι εμάς εξακολουθούν να ζουν εκεί. Υπήρχε ένας πυρηνικός πόλεμος μεταξύ τους. Τα πάντα κάηκαν. Μόνο μερικοί από αυτούς επέζησαν. Έχτισαν καταφύγια και δημιούργησαν νέα όπλα. Όλα τα υλικά άλλαξαν. Οι Αρειανοί ως επί το πλείστον αναπνέουν διοξείδιο του άνθρακα. Αν έρθουν στον πλανήτη μας τώρα, θα πρέπει να περάσουν όλη την ώρα στέκούμενοι δίπλα σε σωλήνες και να αναπνέουν σε καπνούς.»



Επίσης, όταν ρώτησαν τον Boriska γιατί τεχνητά γήινα διαστημικά σκάφη συντρίβονται συχνά όσο πλησιάζουν τον Άρη, ο Boriska αποκάλυψε ότι Αρειανοί μεταδίδουν ειδικά σήματα για να καταστρέψουν τις πηγές που εκπέμπουν επιβλαβείς ακτινοβολίες.

Η γυναίκα κατέθεσε εγγράφως σε Ρωσικές Αρχές ότι ο γιος της έχει βαθιά γνώση του Σύμπαντος και τις διαστάσεις του, συμπεριλαμβανομένων των αμφιλεγόμενων Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικέιμενα (ΑΤΙΑ). Σύμφωνα με τη μητέρα του Boriska, ο γιος της έχει επίγνωση της δομής των διαπλανητικών UFO και ως επί το πλείστον μιλά για αυτά συνέχεια.

Ο Boriska περιγράφει τη δομή των UFOs με αυτό τον τρόπο:
Έχουν τέσσερα στρώματα. Το ανώτερο στρώμα του στερεού μετάλλου λογίζεται για το 25%, το δεύτερο στρώμα του ελαστικού είναι 30%, το τρίτο στρώμα του μετάλλου είναι 30%, και η τελευταία στρώση με μαγνητικές ιδιότητες είναι 4%. Ισχυρίστηκε πως τα αντικείμενα κινούνται με ενέργεια στο μαγνητικό στρώμα τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να πετάξουν σε όλο το Σύμπαν.

Από την ώρα που η ιστορία του Boriska έχει δημοσιοποιηθεί, μερικοί άνθρωποι την έχουν περιγράψει ως γελοία και ανοησίες. Επικριτές του Boriska πιστευουν ότι είναι σε κατάσταση παραίσθησης, όμως αυτό που ισχυρίζονται δεν έχει καμία επιστημονική βάση. Ωστόσο, από την άλλη πλευρά, άλλοι πιστευουν κάθε λέξη απο όλα όσα έχει πει. Μερικοί έχουν γράψει στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ενθαρρύνοντας τον να μην επιτρέψει τις επικρίσεις που δέχεται να διαταράσσουν το τι θέλει να επιτύχει στη Γη.

Ρωσία: Οικογένεια ισχυρίζεται πως ο γιός τους ειναι από άλλον πλανήτη- Κατέχει ακριβείς γνώσεις για το Σύμπαν [βίντεο,φωτό] Ρωσία: Οικογένεια ισχυρίζεται πως ο γιός τους ειναι από άλλον πλανήτη- Κατέχει ακριβείς γνώσεις για το Σύμπαν [βίντεο,φωτό] Reviewed by Unknown on 14:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.