Είδαν… σαρκοφάγο εξωγήινων στον πλανήτη Άρη

Αυτή τη φορά το Mars Curiosity Rover έρχεται να διεγείρει την φαντασία μας. Στην φωτογραφία αποτυπώνονται αρκετές πέτρες, αλλά μία από αυτές φαίνεται να μοιάζει με αιγυπτιακή σαρκοφάγο.

Σ’ αυτή την εικόνα από τον πλανήτη Άρη που έλαβε τον Μάιο του 2015 το διαστημικό όχημα Rover, απεικονίζεται μια βραχώδης περιοχή του μακρινού πλανήτη. Ωστόσο, την εβδομάδα που πέρασε, κέντρισε την προσοχή κυνηγών UFO και εξωγήινων που ισχυρίζονται ότι έχει κάτι περίεργο.

Το κανάλι Mister Enigma στο YouTube που ασχολείται με UFO, εξωγήινους και φαντάσματα, ποστάρισε ένα βίντεο ισχυριζόμενο ότι δείχνει μια σαρκοφάγο και πως πρόκειται για ένα πέτρινο φέρετρο σε ένα εξωγήινο νεκροταφείο στον κόκκινο πλανήτη. Σε άλλη φωτογραφία που τραβήχτηκε λίγες στιγμές αργότερα, υποστηρίζουν μάλιστα πως εμφανίζονται δύο πρόσωπα χαραγμένα σε ένα βράχο.

Πάντως όπως λένε οι ειδικοί, λένε πως τα περισσότερα από τα «ευρήματα» της ζωής στον Άρη είναι αποτέλεσμα της παρειδωλίας, ένα «παιχνίδι» του εγκεφάλου όπου τα μάτια βλέπουν οικεία αντικείμενα και σχήματα.

Η NASA δεν έχει προβεί σε κάποια διάψευση. Βέβαια το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν διευκρινίζοντας πως πρόκειται για βράχους ή κρατήρες με διάφορα σχήματα και δεν υπάρχει καμία σχέση με αρχαίους εξωγήινους πολιτισμούς.



ΠΗΓΗ
Είδαν… σαρκοφάγο εξωγήινων στον πλανήτη Άρη Είδαν… σαρκοφάγο εξωγήινων στον πλανήτη Άρη Reviewed by Unknown on 02:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.