Γνωρίστε το πλάσμα που είναι τόσο μεγάλο που μπορεί να εισπνεύσει έναν άνθρωπο!

Σπάνιο βίντεο δείχνει έναν γιγάντιο ορθαγορίσκο να εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά από την υποβρύχια κάμερα και να επισκιάζει τους απορριμένους δύτες.

Αυτό το σπάνιο βίντεο δείχνει έναν γιγάντιο ορθαγορίσκο να εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά από την υποβρύχια κάμερα, ανάμεσα σε ανυποψίαστους δύτες στα ανοιχτά των ακτών της Πορτογαλίας.

Οπως μπορείτε να δείτε στο υπέροχο βίντεο, το τεράστιο πλάσμα επισκιάζει τους δύτες καθώς κολυμπά δίπλα τους. Το τεράστιο αυτό ψάρι που κινείται πολύ αργά, έδωσε στη δυνατότητα τους δύτες να τραβήξουν υπέροχα πλάνα.

«Λίγες μέρες νωρίτερα, η φωτογραφική μου μηχανή μου είχε καταστραφεί, όταν η υποβρύχια θήκη της πλημμυρίσε. Αλλά η κακή μου τύχη αντισταθμίστηκε όταν κατά την κατάδυσή μου με GoPro είδα το γιγαντιαίο ψάρι, σχεδόν στο επίπεδο της επιφάνειας το οποίο ουσιαστικά πόζαρε για μένα. Το ψάρι δεν φάνηκε να ενοχλείται από την παρουσία μας και μας ακολούθησε για 15 λεπτά» είπε ο φωτογράφος που τράβηξε το βίντεο.

Δείτε το βίντεο


Γνωρίστε το πλάσμα που είναι τόσο μεγάλο που μπορεί να εισπνεύσει έναν άνθρωπο!  Γνωρίστε το πλάσμα που είναι τόσο μεγάλο που μπορεί να εισπνεύσει έναν άνθρωπο! Reviewed by Unknown on 16:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.