Απίστευτη κατασκευή στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του

Ο χρήστης του Instructables travderose, γνωρίζει ότι το να έχεις ένα RV για τα ταξίδια σου είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά μετά από την πρόσφατη ανακάλυψή του γι” αυτό το καταπληκτικό πράγμα που ονομάζουμε «κάμπινγκ», αποφάσισε να ξεφορτωθεί την πολυτελή ζωή για μια πιο old-school προσέγγιση.

Από την άλλη όμως, υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα κάποιων σύγχρονων ανέσεων κι έτσι, σε μια προσπάθειά του να έχει και τα δύο, του ήρθε μια καταπληκτική ιδέα!

Αποφάσισε να μετατρέψει το πίσω μέρος του Jeep Patriot στο απόλυτο «αξεσουάρ» για κάμπινγκ!

Γνωρίζοντας ότι αυτός ήταν όλος ο διαθέσιμος χώρος που θα είχε, αποφάσισε να προχωρήσει τον σχεδιασμό με βάση τα ντουλάπια για να βελτιστοποιήσει την χρησιμότητα του χώρου.

δείτε την κατασκευή του

Έκοψε ένα κομμάτι κόντρα πλακέ για να έχει μια βάση πάνω στην οποία θα δουλέψει. Οι μικρές εγκοπές μαρκάρουν τον χώρου όπου θα μπει το ψυγείο και τα συρτάρια.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έχει πλέον πρόσβαση στην ρεζέρβα!

Στη συνέχεια, έφτιαξε ένα ειδικό κουτί…

Το κάτω τμήμα βγαίνει προς τα έξω και αποκαλύπτει έναν νιπτήρα. Ένα φορητό φουρνάκι χωράει κάτω από το νεροχύτη και τον πάγκο.

Και επεκτείνεται ακόμη περισσότερο για να μας χαρίσει έναν πάγκο κοπής!

Δίπλα από αυτό το μαγικό κουτί, έβαλε δοχεία αποθήκευσης και ένα ψυγειάκι που συνδέει στον αναπτήρα του αυτοκινήτου!

Τέλειο;
Απίστευτη κατασκευή στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του Απίστευτη κατασκευή στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του Reviewed by Unknown on 09:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.