ΤΑ ΕΦΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ! Αυτός είναι ο πιο άτυχος άνθρωπος του κόσμου! Δεν θα πιστεύετε τι έχει περάσει

Όλιβερ Πουγκ έχει παλέψει με πολλές ασθένειες και ας είναι μόλις 26 χρονών.
Νίκησε τον καρκίνο, πέρασε σταφυλόκκοκο, πάλεψε τρεις φορές με την μηνιγγίτιδα και έπαθε καρδιακή προσβολή αλλά δεν το έβαλε κάτω. Το τελευταίο και κατ’αυτόν σωτήριο χτύπημα ήταν ότι η γυναίκα του τον παράτησε για τον κουμπάρο του. Ο 26χρόνος, πατέρας δυο παιδιών δεν το βάζει κάτω. Αλλά σίγουρα δεν είναι και ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο.

Ο 26χρόνος εντόπισε την σύζυγό του να τον απατά, μέσω μιας εφαρμογής. Η σύζυγός του ήταν στο σπίτι του κουμπάρου τους, το πλήγμα βέβαια ήταν τόσο ισχυρό.

Λίγο καιρό αργότερα, έπαθε καρδιακή προσβολή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έμεινε για λίγο διάστημα για να θεραπευτεί. Η διάγνωση ήταν το σύνδρομο της ραγισμένης καρδιάς. Το 2012 ένιωσε έντονους πόνους στο γοφό του και πήγε σε γιατρό. Του διαγνώστηκε καρκίνος και έκανε τρεις εγχειρήσεις. Οι δυο ήταν αποτυχημένες καθώς ο γιατρός δεν κατάφερε να αφαιρέσει τον όγκο. Όμως, λόγω επιπλοκών στην εντατική του εμφανίστηκε μηνιγγίτιδα ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα, λόγω εργατικού ατυχήματος έχασε τον αντίχειρα του αλλά κόλλησε σταφυλόκοκκο!





ΤΑ ΕΦΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ! Αυτός είναι ο πιο άτυχος άνθρωπος του κόσμου! Δεν θα πιστεύετε τι έχει περάσει ΤΑ ΕΦΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ! Αυτός είναι ο πιο άτυχος άνθρωπος του κόσμου! Δεν θα πιστεύετε τι έχει περάσει Reviewed by Unknown on 09:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.