Δείτε το εσωτερικό από το πρώτο σπίτι σε σχήμα βαρελιού που κατασκευάστηκε στην Καλαμπάκα κι εντυπωσιάζει-Φωτό και βίντεο

Μία ιδέα που γεννήθηκε ως πρόκληση πριν από δύο χρόνια, έγινε πραγματικότητα κι έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον σε πανελλαδικό επίπεδο. Σπίτια σε βαρέλια… Μία κατασκευή που εμπνεύστηκε και φιλοτέχνησε ο Γεώργιος Παπαγεωργίου (ξυλουργός στο επάγγελμα) κι εντυπωσιάζει για την πρωτοτυπία της.

Το barell house είναι εξ’ ολοκλήρου φτιαγμένο από ξύλο, με δυνατότητα φιλοξενίας έως 6 άτομα. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ξύλινο σπιτάκι σε σχήμα βαρελιού με όλες τις ανέσεις. Περιλαμβάνει: Κουζίνα – Μπάνιο – Υπνοδωμάτιο – 2 Καναπέδες – Αποθηκευτικό χώρο – TV – AirCondition – Δυνατότητα τοποθέτησης ξύλινης πέργκολας, ενώ έχει προδιαγραφές για τοποθέτηση φωτοβολταϊκών πάνελ.















Μέγεθος
«Το μέγεθος της κατασκευής προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Ειδικότερα το πρωτότυπο σχέδιο έχει διαστάσεις 7,2 Χ 3,5 μέτρα , 3,85 ύψος και 4,2 η στέγη» αναφέρει ο κ. Παπαγεωργίου και συμπληρώνει «Το πλάτος παραμένει 3,5 μέτρα σε όλες τις κατασκευές για να μπορεί να τοποθετηθεί ολόκληρη σε μεταφορικό μέσο και το μήκος ξεκινάει από 5,5 μέτρα και μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών. Βέβαια για να είναι πιο λειτουργικό μπορεί να κατασκευαστεί ένα διπλό Barrelhouse με τοποθέτηση εξωτερικής ξύλινης καμπίνας που να ενώνει τα δύο σπίτια είτε κατά σειρά το ένα πίσω από το άλλο, είτε δίπλα, δίπλα. Αυτό τροποποιείται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε πελάτη».

Παράδοση
Από την στιγμή της παραγγελίας μέχρι την ολοκλήρωσή της , καθώς και τοποθέτηση στο οικόπεδο χρειάζονται 3 μήνες. Όταν τοποθετηθεί στο οικόπεδο τοBarrelhouseείναι έτοιμο για χρήση από την πρώτη κιόλας μέρα.
Δείτε το εσωτερικό από το πρώτο σπίτι σε σχήμα βαρελιού που κατασκευάστηκε στην Καλαμπάκα κι εντυπωσιάζει-Φωτό και βίντεο Δείτε το εσωτερικό από το πρώτο σπίτι σε σχήμα βαρελιού που κατασκευάστηκε στην Καλαμπάκα κι εντυπωσιάζει-Φωτό και βίντεο Reviewed by Unknown on 01:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.