Μαθήματα αληθινής αγάπης από έναν Σκύλο - «Χάτσικο» περιμένει έξω από νοσοκομείο το αφεντικό που πέθανε!

negaoa
Μαθήματα αληθινής αγάπης από έναν Σκύλο 
Επαναλαμβανόμενα είναι τα περιστατικά που δείχνουν την αγάπη και την αφοσίωση των σκύλων στους ιδιοκτήτες, όπως αυτό το γλυκό τετράποδο που περιμένει οκτώ μήνες το αφεντικό του που πέθανε, έξω από ένα νοσοκομείο.
Το σκυλάκι που ονομάζεται Νεγκάο, έχασε τον μοναδικό άνθρωπο που είχε σημασία για αυτό. Έναν άστεγο που είχε μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο στη Βραζιλία, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.
Ο Νεγκάο, ακολούθησε το ασθενοφόρο που μετέφερε το αφεντικό του, εκείνη τη νύχτα, στο νοσοκομείο και έμενε εκεί περιμένοντας να βγει και να τον αγκαλιάσει.
negao
Οι μέρες, οι εβδομάδες και οι μήνες περνούσαν, αλλά ο Νεγκάο δεν έφευγε από το νοσοκομείο, αγνοώντας πως ο ιδιοκτήτης του δεν υπήρχε πια. Μάλιστα, όταν έβλεπε κάποιο ασθενοφόρο, έτρεχε με αγωνία, ελπίζοντας πως θα μετέφερε τον δικό του άνθρωπο!
Μένοντας στο σημείο που τον είχε δει τελευταία φορά ζωντανό, το σκυλί έγινε αντιληπτό από το προσωπικό που του πρόσφερε φαγητό και νερό. Λίγες ημέρες μετά οδήγησαν τον Νεγκάο σε ένα καταφύγιο για αδέσποτα και αργότερα τον υιοθέτησε μια οικογένεια.
negao1
Όμως, και από τα δύο σημεία δραπέτευσε και ξαναγύρισε στη θέση του, στο νοσοκομείο. Μετά την επιστροφή του, οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο άλλαξαν γραμμή πλεύσης. Συντονίστηκαν με μια φιλοζωική οργάνωση, που φροντίζει τον Νεγκάο να είναι υγιής.
negao2
«Θα μείνει εδώ μαζί μας μέχρι να αποφασίσει αν θέλει να φύγει ή όχι», δήλωσε μία από τις νοσοκομείο. «Όσο παραμένει εδώ, θα του δώσουμε όλη την απαραίτητη φροντίδα, ζεστασιά και την αγάπη που χρειάζεται.»
(με πληροφορίες και εικόνες από The Dodo)
Μαθήματα αληθινής αγάπης από έναν Σκύλο - «Χάτσικο» περιμένει έξω από νοσοκομείο το αφεντικό που πέθανε! Μαθήματα αληθινής αγάπης από έναν Σκύλο - «Χάτσικο» περιμένει έξω από νοσοκομείο το αφεντικό που πέθανε! Reviewed by olablogs on 11:37 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.