«Σκάβουν» συνεχώς οι νέο-οθωμανοί στην Μικρά Ασία και ανακαλύπτουν ότι είναι «μουσαφιραίοι» και δεν τους ανήκει τίποτα

Ψηφιδωτό με πορτρέτο του αρχαίου θεού της Θάλασσας Ποσειδώνα, ανακαλύφθηκε στην κεντρική Τουρκία, κάνοντας τους Τούρκους να κατανοούν κάθε μέρα, ότι πατάνε ξένα προς αυτούς εδάφη, καις ας μην το ομολογούν .

Ένα ψηφιδωτό με μια εικόνα που απεικονίζει τον Ποσειδώνα, το αρχαίο «Θεό της Θάλασσας», ανακαλύφθηκε στην περιοχή Yumurtalik της κεντρικής επαρχίας Αδάνων το Σάββατο.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Doğan, το ψηφιδωτό ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια ανασκαφών από φοιτητές του Πανεπιστημίου Αρχαιολογίας στην περιοχή αυτή .

Υπήρχε μάλιστα και ένα απόσπασμα γραμμένο στα ελληνικά στο ψηφιδωτό, το οποίο αναφέρει τα εξής: «. Χαίρε σε όλους εκείνους που πλένουν».

Επίσης στην επαρχία της Μπούρσα ανακαλύφθηκε ένα μεγάλο αρχαίο ελληνικό βάζο 1500 ετών προκαλώντας την κινητοποίηση της αρχαιολογικής υπηρεσίας .

Σύμφωνα με το ίδιο πρακτορείο ειδήσεων , ένας γεωργός ο οποίος εργαζόταν με το τρακτέρ στην περιοχή Karacabey της Προύσας, ανακάλυψε όλως τυχαίως το βάζο.

Σύμφωνα με την έκθεση αρχικά πορίσματα και έρευνας, το 1,5 μέτρο ψηλό βάζο πιστεύεται ότι είναι ελληνικό και κατασκευάστηκε την ρωμαϊκή περίοδο .

Επί του παρόντος, η αρχαιολογική έρευνα διεξάγεται σε τέσσερις περιοχές με ψηφιδωτά , στην πλευρά του Αιγαίου και στην Κιλικία.

Η περιοχή της αρχαίας Φώκαιας στη Σμύρνη της Μικράς Ασίας θεωρείται ως ένα από τα παλαιότερα πολιτιστικά κέντρα του αρχαίου κόσμου.

Στον αρχαιολογικό χώρο διενεργούνται έρευνες από διεθνείς επιστήμονες εδώ και 90 χρόνια και τα ευρήματα είναι πάρα πολλά και ανεκτίμητης αξίας.

Αφού ανακαλύπτουν τα περίτεχνα ελληνικά γλυπτά και άλλα ευρήματα οι Τούρκοι , στην συνέχεια λένε στους ξένους επισκέπτες που επισκέπτονται κατά χιλιάδες τους ελληνικούς αρχαιολογικούς χώρους ότι όλα αυτά είναι «τουρκικά» και ότι «Τούρκοι » κατοικούσαν στην περιοχή αυτή εδώ και αιώνες. Παραμύθια της Χαλιμάς με τα οποία πολλοί ξένοι τουρίστες γελάνε κρυφά.

Οι Τούρκοι εφαρμόζουν σαφέστατα την μακιαβελική μέθοδο » πες πες κάτι θα μείνει στο τέλος».

Μέσα τους όμως τους τρώει το σαράκι διότι κάθε μέρα ανακαλύπτουν ότι είναι πραγματικά μουσαφιραίοι» στην Μικρά Ασία και δεν τους ανήκει απολύτως τίποτα .

Από τις ακτές , στην Σμύρνη , έως την Κωνσταντινούπολη, την Μαύρη Θάλασσα και τον Πόντο έως τα βάθη της Ανατολίας είναι «γεμάτα» με ελληνική παρουσία αιώνων όχι μόνον από την αρχαία εποχή , αλλά και στο Βυζάντιο έως το 1922 αλλά και σήμερα.
ΠΗΓΗ
«Σκάβουν» συνεχώς οι νέο-οθωμανοί στην Μικρά Ασία και ανακαλύπτουν ότι είναι «μουσαφιραίοι» και δεν τους ανήκει τίποτα «Σκάβουν» συνεχώς οι νέο-οθωμανοί στην Μικρά Ασία και ανακαλύπτουν ότι είναι «μουσαφιραίοι» και δεν τους ανήκει τίποτα Reviewed by Unknown on 22:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.