Ιδέες για ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ από ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ στοιχεία

Κοχύλια, βότσαλα, θαλασσόξυλα, άμμος. Δωρεάν...πρώτες ύλες για κάθε τύπουκαλοκαιρινές δημιουργίες για την διακόσμηση τόσο εσωτερικών όσο καιεξωτερικών χώρων με μικρότερες ή μεγαλύτερες επιτραπέζιες ή επιτοίχιεςσυνθέσεις και για όσους διαμένουν κοντά σε ακτές είναι ασφαλώς πολύ ευκολότερο να τα εξασφαλίσουν.


Όμως ακόμη και αν βρίσκεστε στο κέντρο της πόληςβότσαλα και άμμο θα βρείτε σε οποιαδήποτε κοντινήσας παραλία, θαλασσόξυλα για μικρές κατασκευές μπορείτε και να ...δημιουργήσετε από κλαδάκια ή λεπτούς κορμούς δέντρων , σε καταστήματα με εποχιακά είδη όσο και σεεξειδικευμένα στο είδος eshops, θα βρείτε κοχύλια σε διάφορα σχέδια-μεγέθη-τιμές, ενώ για μεγάλες κατασκευές θα βρείτε στην αγορά ακόμη καικοχύλια που πωλούνται με το κιλό.

Τεχνικές λεπτομέρειες κάθε κατασκευής και περισσότερες επιμέρους ιδέες ανάλογα με το υλικό, θα βρείτε στα αντίστοιχαθέματα soulouposeto.gr:
1. ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ
2. ΒΟΤΣΑΛΑ
3. ΚΟΧΥΛΙΑ































































Ιδέες για ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ από ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ στοιχεία Ιδέες για ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ από ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ στοιχεία Reviewed by Unknown on 14:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.