Αστρονόμος κατέγραψε την πτήση περίεργου σφαιρικού αντικειμένου στην επιφάνεια της Σελήνης [Βίντεο]

Την πτήση ενός περίεργου σφαιρικού αντικειμένου πάνω από την επιφάνεια της Σελήνης, κατέγραψε ένας ερασιτέχνης «αστρονόμος».

Το βίντεο καταγράφηκε κατά τη διάρκεια παρατήρησης της Σελήνης σε live-streaming, στις 10 Αυγούστου 2016, από μια ομάδα «κυνηγών UFO».

Το σκοτεινό «παλλόμενο» αντικείμενο φαίνεται να αιωρείται κάθετα στην επιφάνεια της Σελήνης, πριν εξαφανιστεί στο διάστημα.

Το βίντεο ανέβηκε στο Youtube και προκάλεσε κόντρες για την ταυτότητα του αγνώστου αντικειμένου. Πολλοί είναι εκείνη που θεωρούν ότι πρόκειται για έναν δορυφόρο, από τους δεκάδες που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη.

Άλλοι, όμως, αντέτειναν ότι η κίνηση του ιπτάμενου αντικειμένου δεν μοιάζει με μία τυπική πορεία τεχνητού δορυφόρου. «Είναι ΑΤΙΑ. Άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο. Δεν έχω ιδέα για το τι ακριβώς είναι, όμως δεν είναι κάτι φυσιολογικό» σχολίασε ο ερασιτέχνης αστρονόμος, που έκανε την ανακάλυψη.

Δείτε το βίντεο:



ΠΗΓΗ
Αστρονόμος κατέγραψε την πτήση περίεργου σφαιρικού αντικειμένου στην επιφάνεια της Σελήνης [Βίντεο] Αστρονόμος κατέγραψε την πτήση περίεργου σφαιρικού αντικειμένου στην επιφάνεια της Σελήνης [Βίντεο] Reviewed by Unknown on 10:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.