Είναι οριστικό, το Facebook δίνει προτεραιότητα στις δημοσιεύσεις των φίλων σας και όχι στα pages που ακολουθείτε

Το Facebook έχει τροποποιήσει τον αλγόριθμό του σχετικά την εμφάνιση των δημοσιεύσεων στο news feed σας! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δίνει προτεραιότητα στις δημοσιεύσεις των φίλων σας και όχι στα pages που ακολουθείτε!

Η αλλαγή θα έχει προφανώς επίπτωση στην κίνηση που έχουν από το Facebook σελίδες κυρίως ειδησεογραφικών οργανισμών, καθώς το Facebook δε θα δίνει προτεραιότητα σε νέα αλλά περισσότερο σε δημοσιεύσεις δικών σας ανθρώπων, ωστόσο το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο καθιστά σαφές ότι προτεραιότητά του είναι να συνδέει ανθρώπους έτσι οδηγήθηκε σε αυτή την αλλαγή.

Αφορμή για την αλλαγή ήταν τα παράπονα των χρηστών που δεν βλέπουν συχνά αναρτήσεις από το φιλικό και το οικογενειακό τους περιβάλλον, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να εγκαταλείψουν την πλατφόρμα για κάποιο άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης μέσω του οποίου θα μοιράζονται πιο εύκολα τις προσωπικές τους στιγμές.

Από τη σκοπιά του χρήστη, η αλλαγή σημαίνει ότι το Facebook θα είναι ένα ακόμα καλύτερο μέρος για να συζητήσετε τις ιστορίες για τις οποίες οι φίλοι σας έχουν ήδη συζητάνε. Το Facebook επίσης θα δώσει προτεραιότητα στις δημοσιεύσεις των φίλων σας που επικοινωνήτε περισσότερο.

Οι επιπτώσεις στα brands:

Στα brands, η αλλαγή στο Feed News σημαίνει ότι οι εκδότες είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν νέες πιέσεις για τη δημιουργία περιεχομένου που είναι, πάνω απ ‘όλα, «shareable». Αυτό φαίνεται να ευνοεί τις ιστορίες ψυχαγωγίας από τις πιο βαρετές αλλά σημαντικές ειδήσεις.
ΠΗΓΗ
Είναι οριστικό, το Facebook δίνει προτεραιότητα στις δημοσιεύσεις των φίλων σας και όχι στα pages που ακολουθείτε Είναι οριστικό, το Facebook δίνει προτεραιότητα στις δημοσιεύσεις των φίλων σας και όχι στα pages που ακολουθείτε Reviewed by Unknown on 15:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.