ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΩΝΕ…ΝΕΚΡΑ ΜΩΡΑ…ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΑΖΑΚΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ!!!(+18)

Είναι πραγματικά εξωφρενικό - εάν ισχύει
ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!

Πριν λίγες εβδομάδες, το βρετανικό Channel 4 μετέδωσε μια εκπομπή που σόκαρε το βρετανικό κοινό. Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της παρουσίασης διαφόρων “παράξενων ειδών τέχνης”, παρουσίασε την “τέχνη” ενός Κινέζου που δεν ήταν άλλη από …την βρώση νεκρών εμβρύων! Σωστά διαβάσατε, ο συγκεκριμένος “καλλιτέχνης” κυριολεκτικά τρώει μωρά. Μάλιστα, για να “νομιμοποιήσει” την πράξη του λέει ότι η Βίβλος δεν λέει πουθενά ότι απαγορεύεται η …κατανάλωση νεκρών εμβρύων.

Παρά τις μεγάλες κινητοποιήσεις από οργανισμούς προστασίας της κοινωνίας και της οικογένειας, και άλλους, το κανάλι προχώρησε με την παρουσίαση της φρικιαστικής αυτής εκπομπής.

Το ίδιο έθιμο “ανθεί” τελευταίως και στην Ιαπωνία, όπου νεκρά μωρά ή έμβρυα μπορούν να αγοραστούν σε τιμές που κυμαίνονται μεταξύ 10000 και 12000 μιας και είναι …”πεντανόστιμα” στην σχάρα. Ακόμα, πωλούνται …συσκευασμένα σε βαζάκια σε υπεραγορές.

Αυτή είναι η κοινωνία της Νέας Τάξης. Διεφθαρμένη, βρώμικη, μακριά από ήθη, αξίες και έθιμα, τουλάχιστον για μας τους Έλληνες. Αυτή είναι η κοινωνία που προσπαθούν να μας επιβάλουν, γιατί περί επιβολής πρόκειται, μια και το Channel 4 πρόβαλε την εν λόγω εκπομπή χωρίς την συγκατάθεση του κοινού και ενώ εκρεμμούσαν προσφυγές σε δικαστήριο.

Πριν προχωρήσετε να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν τριγύρω παιδιά και άτομα που μπορεί να ενοχληθούν από το φρικιαστικό αυτό θέαμα.

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ : Προτιμήσαμε να μην βάλουμε της σοκαρίστηκες φωτογραφίες στο αρθρο .Ψάξαμε και βρήκαμε τα ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΒΙΝΤΕΟ (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ)

ΠΡΙΝ ΔΕΙΤΕ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ.

ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!



ΠΗΓΗ
ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΩΝΕ…ΝΕΚΡΑ ΜΩΡΑ…ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΑΖΑΚΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ!!!(+18) ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΩΝΕ…ΝΕΚΡΑ ΜΩΡΑ…ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΑΖΑΚΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ!!!(+18) Reviewed by Unknown on 11:00 Rating: 5

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Ρεεεε πάτε καλά.......;;;

Από το Blogger.