Η απίστευτη ιστορία του ναυαγού Νέιθαν και τα σενάρια μυστηρίου - Βίντεο

Ο Νέιθαν Κάρμιν βρέθηκε ζωντανός πάνω σε μία σχεδία μετά από μια επταήμερη περιπλάνηση στη θάλασσα. Ο 22χρονος κάτοικος στο Βέρμοντ με καταγωγή από το Middletown, είχε ξεκινήσει με τη μητέρα του για μια ήσυχη μέρα ψαρέματος, όμως μια ξαφνική κακοκαιρία οδήγησε το σκάφος τους στα ανοιχτά, χωρίς δυνατότητα να επιστρέψουν.

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο ίδιος ο Κάρμιν για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα ερεύνης καθώς η μητέρα του δε βρέθηκε και συν τοις άλλοις εγείρει υποψίες το γεγονός της ανθρωποκτονίας του εκατομμυριούχου παππού του το 2013, αφού τότε ο Κάρμιν ήταν ο άνθρωπος που τον είχε δει για τελευταία φορά.

Τότε ο 22χρονος ήταν ο βασικός ύποπτος αλλά δεν του επιρρίφθηκαν κατηγορίες λόγω έλλειψης στοιχείων.

Για να δούμε όμως τι πραγματικά ισχύει και τι γνωρίζουμε γι' αυτό τον τύπο σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

2016

Στις 18 Σεπτεμβρίου, ο Νέιθαν Κάρμιν, 22 ετών και η μητέρα του Λίντα Κάρμαν, 54, είχαν αναφερθεί αγνοούμενοι μετά την έξοδό τους στο πέλαγος με αλιευτικό σκάφος. Το σκάφος που ονομαζόταν Ευλογία δεν επέστρεψε ποτέ στο σημείο Τζούντιθ, του «Rhode Island».

Στις 24 Σεπτεμβρίου, η ακτοφυλακή των ΗΠΑ αναστέλλει την αναζήτηση για τη μητέρα και το γιο μετά από έξι ημέρες.

Το Λιμενικό Σώμα έψαξε μια περιοχή κοντά στο νησί Block, μια αναζήτηση που επεκτάθηκε κατά 62.000 τετραγωνικά μίλια από την ακτή του Rhode Island στη Νέα Υόρκη κι έφτασε μέχρι και το New Jersey, αλλά μάταια...

Στις 26 Σεπτεμβρίου όμως, ο Nέιθαν Κάρμιν βρέθηκε ζωντανός σε μια σχεδία, από το κινεζικό φορτηγό πλοίο "Orient Lucky" περίπου 115 ναυτικά μίλια στα ανοικτά της Martha's Vineyard.

Ο άνδρας φορούσε ένα σωσίβιο και είχε μια τσάντα έκτακτης ανάγκης με φάρμακα, τροφή και νερό.

Σε συνομιλία του με την Αμερικανική Ακτοφυλακή μέσω «telephone», ανέφερε ότι εν μέσω θαλασσοταραχής ακούστηκε ένας δυνατός κρότος -ένας περίεργος κρότος- όπως είπε, που προερχόταν από το διαμέρισμα του κινητήρα του σκάφους και όταν πήγε να δει τι γινόταν , αυτό γέμιζε με νερό.

Δεν υπάρχει κανένα σημάδι ζωής της μητέρας του μέχρι τώρα, δήλωσε η κελευστής Νικόλ Γκρολ κατά τη χθεσινοβραδινή συνέντευξη Τύπου αναφέροντας πως οι πιθανότητες να βρεθεί η Λίντα Κάρμαν ζωντανή, είναι πλέον ελάχιστες.

Στις 27 Σεπτεμβρίου, ο Nέιθαν Κάρμιν φτάνει στη Βοστώνη μετά την περιπέτειά του στη θάλασσα για μία εβδομάδα. «Πήρα τη σχεδία από το πλοίο και καλούσα τη μητέρα μου αλλά δεν την έβρισκα πουθενά είπε ο Κάρμιν, στους δημοσιογράφους.

28 Σεπτεμβρίου

Μια μέρα μετά, ένα ένταλμα έρευνας εκδόθηκε προκειμένου να γίνει έλεγχος στο σπίτι του Nέιθαν Κάρμεν στην λεωφόρο «Fort Bridgemon Road» στη Vernon, μια πόλη στο Windham County, του Βερμόντ, των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στις 28 Σεπτεμβρίου, έγινε η κλήτευση -εντολή για κατάθεση ένορκης μαρτυρίας- του υπόπτου. Η αστυνομία εξακολουθεί να τον θεωρεί ύποπτο αλλά δεν υπάρχουν χειροπιαστά ενοχοποιητικά στοιχεία.

2014

Υπεβλήθη στην εισαγγελία ένταλμα σύλληψης του Νέιθαν, ο οποίος θεωρείται πια βασικός ύποπτος της δολοφονίας του παππού του, από τη στιγμή που όπως αποδείχθηκε ήταν ο τελευταίος που τον είχε δει ζωντανό.

Όμως ποτέ δε χρεώθηκε με κατηγορίες. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, η αστυνομία υπέβαλε ένταλμα σύλληψης αλλά ο εισαγγελέας το επέστρεψε ανυπόγραφο, με το αίτημα να δοθούν περισσότερες πληροφορίες.

2013

Στις 20 Δεκεμβρίου ο Τζον Κάκαλος, παππούς του Νέιθαν πυροβολήθηκε θανάσιμα μέσα στο σπίτι του στο «Windsor» από ένα μέλος της οικογένειας -όπως ανέφερε ανακοίνωση της αστυνομίας- λίγο πριν από τις 08:30 π.μ.

Το μυστήριο με την ανθρωποκτονία δεν λύθηκε ποτέ...

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που έβγαλε στη δημοσιότητα το Associated Press, ο Κάρμιν θεωρήθηκε ύποπτος για τη δολοφονία του παππού του, διότι ο τελευταίος είχε αφήσει μια περιουσία αξίας πάνω από $ 42 εκατομμύρια στις τέσσερις ενήλικες κόρες του συμπεριλαμβανομένης της μητέρας του.

2011

Ο Νέιθαν, 17 ετών κατά το χρόνο εκείνο, βρέθηκε στη Βιρτζίνια 500 μίλια μακριά από την πατρίδα του, το Middletown και αγνοείτο για πέντε ημέρες.

Ο πατέρας του, Κλαρκ Κάρμιν ικέτευε τον γιο του (έχει το σύνδρομο Asperger) να έρθει στο σπίτι όπως και έγινε.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο Nέιθαν έφυγε μακριά από το σπίτι του διότι ήταν στεναχωρημένος επειδή είχε χάσει το αγαπημένο του άλογο, που είχε πεθάνει λίγο πριν την εξαφάνιση.


Η απίστευτη ιστορία του ναυαγού Νέιθαν και τα σενάρια μυστηρίου - Βίντεο Η απίστευτη ιστορία του ναυαγού Νέιθαν και τα σενάρια μυστηρίου - Βίντεο Reviewed by Unknown on 12:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.