Το tweet δολοφονημένης προκαλεί ανατριχίλα και μυστήριο

Η Ζακλίν Βάνταγκριφ ήταν μία όμορφη νεαρή φοιτήτρια διαιτολογίας που έμενε στο Τέξας αλλά... έστειλε ένα περίεργο tweet λίγες μέρες μετά τον θάνατό της.

Η κοπέλα πριν λίγες μέρες, στις 13 Σεπτεμβρίου, βρέθηκε διαμελισμένη και απανθρακωμένη στο πάρκο του Grapevine. Η τελευταία φορά που εθεάθη ήταν το προηγούμενο βράδυ βγαίνοντας από ένα μπαρ με τον Τσαρλς Ντιν Μπράιαν. Σύμφωνα μάλιστα με έρευνες της αστυνομίας, το στίγμα του κινητού της εντοπίστηκε στην περιοχή που διέμενε ο άνδρας.

Ο άνδρας αυτός είναι γυμναστής, 30 ετών και κατηγορείται από την αστυνομία του Τέξας για τον φόνο της κοπέλας αντιμετωπίζοντας τη θανατική ποινή, καθώς εκτός από το στίγμα υπάρχει και βίντεο με τον ίδιο να αγοράζει το ίδιο βράδυ από το κατάστημα του Walmart ένα φτυάρι.

Το πιο αξιοπερίεργο ζήτημα της δολοφονίας είναι ένα μυστηριώδες tweet.

Η κοπέλα, το βράδυ που εξαφανίστηκε έκανε μία σειρά με tweet για έναν άνδρα που είχε γνωρίσει στη δημοφιλή εφαρμογή γνωριμιών Tinder. Στις σύντομες αφηγήσεις της φαίνεται να μην πήγε καλά η συζήτηση μέσω ίντερνετ με εκείνη τελικά να αποφασίζει να βγει σε ένα μπαρ.

Ωστόσο, τρεις μέρες μετά τον θάνατό της εμφανίζεται και άλλο tweet στο timeline του λογαριασμού της στο κοινωνικό δίκτυο. Αυτή τη φορά λέει: "Ποτέ δεν περίμενα πως θα μπορούσα να νιώσω έτσι". Η αστυνομία του Grapevine ερευνά ακόμα την περίεργη ανάρτηση, ενώ ο Μπράιαν κρατείται στο αστυνομικό τμήμα και η εγγύησή του έχει οριστεί στο 1 εκατομμύριο δολλάρια.
Το tweet δολοφονημένης προκαλεί ανατριχίλα και μυστήριο Το tweet δολοφονημένης προκαλεί ανατριχίλα και μυστήριο Reviewed by Unknown on 01:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.