Τα Ηλύσια Πεδία του Διαστήματος ! ! !

Τα Ηλύσια Πεδία βρίσκονται σε πεδία ανθρακούχων πλανητών υπερουρανίων κρυστάλλων ή πολυτίμων λίθων, στην περιοχή του αστρικού δαχτυλίου Nebula M-57, μεταξύ των άστρων β` και γ` του Αστερισμού της Λύρας.

Καλύπτονται από έναν γιγαντιαίο στρόβιλο διαυγούς κρυσταλλικής ενέργειας, η οποία βοηθά τις ψυχές να μεταφέρονται από το ένα επίπεδο στο άλλο, ή στην αλλαγή της κατάστασης στο εσωτερικό των Ηλυσίων Πεδίων. Η διαφάνεια και η καθαρότητα των κρυστάλλων αλλά και η εναλλαγή των χρωμάτων, δημιουργούν στις ψυχές συνθήκες ευδαιμονίας.

Οι κοσμικές συνθήκες της περιοχής των Ηλυσίων Πεδίων, δεν μοιάζουν σε τίποτα με την αίσθηση του τρισδιάστατου χώρου και των συνθηκών φωτισμού, όπως αυτές εκδηλώνονται στον πλανήτη μας. Είναι τελείως έξω από τις δικές μας αντιλήψεις περί χώρου και χρόνου.

Στον χώρο των Ηλυσίων Πεδίων η ψυχή μορφοποιείται σε ανθρώπινο σχήμα ελαφρώς φωτεινό και διατηρεί την καλύτερη μορφή του σώματος της τελευταίας ενσάρκωσης, χωρίς να χάνει καθόλου από τα χαρακτηριστικά που είχε όταν ζούσε στον δικό μας τρισδιάστατο χώρο. Ο χρόνος δεν έχει καμιά επίδραση στην ψυχή, η οποία δεν γερνά.

Στα Ηλύσια Πεδία, οι ενεργειακοί στρόβιλοι των ψυχών καθαρίζονται τελείως από τις σκιές και τα μελανά στίγματα με τα οποία είχαν μολυνθεί κατά την ενσάρκωση τους στην Γη, εξαγνίζονται τελείως και αναδιατάσσονται, προκειμένου να σταλούν στο «σημείο τομής όλων των παραλλήλων», είτε για να λάβουν εντολή νέας ενσάρκωσης, είτε για να αναλάβουν αποστολή σε άλλα επίπεδα φωτός.

Τα τοπία και όλα όσα συνιστούν την γήινη πραγματικότητα, όπως δένδρα, φυτά, θάλασσες, νερά, πτηνά και ζώα, καθώς και οι εναλλαγές εποχών, είναι αποτέλεσμα εικονικών εξομοιωτών, ώστε οι ψυχές να μην λυπούνται και να νοιώθουν μαρασμό που εγκατέλειψαν τα υλικά πεδία. Η ατμόσφαιρα είναι λεπτή, αιθερική και η θερμοκρασία αμετάβλητη. Οι συνθήκες φωτισμού είναι επίσης αμετάβλητες και μοιάζουν με τις συνθήκες φωτισμού της Γης λίγο πριν και κατά την ανατολή του ήλιου.

Υπεύθυνοι των Ηλυσίων Πεδίων είναι οι οντότητες της»Φωτεινής Ομίχλης»..

Στην φωτογραφία, το δαχτυλιοειδές Νεφέλωμα Μ57, στον αστερισμό της Λύρας:

Η φωτό πριν το κείμενο: Το ίδιο Δακτυλιοειδές Νεφέλωμα στο υπέρυθρο φως (εικόνα του διαστημικού τηλεσκοπίου υπερύθρου «Spitzer» της NASA). credits: wikipedia.org
Τα Ηλύσια Πεδία του Διαστήματος ! ! ! Τα Ηλύσια Πεδία του Διαστήματος ! ! ! Reviewed by Unknown on 00:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.