Κανείς δεν Πίστευε ότι κάποιος μπορεί να Ζει εκεί μέσα. Μόλις δείτε το Εσωτερικό του Σπιτιού, θα τα Χάσετε…

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το δάσος είναι πιο ήρεμο από την πόλη. Τα δέντρα απελευθερώνουν περισσότερο οξυγόνο και έτσι μπορούμε να αναπνέουμε πιο εύκολα, επομένως και να σκεφτόμαστε πιο καθαρά.

Ο Dan Prince είναι ένας πολύ έξυπνος και δημιουργικός άνθρωπος που άλλαξε τον πολυάσχολο τρόπο ζωής του, τον οποίο ακολουθούν οι περισσότεροι Αμερικανοί.

Μετακόμισε στο δάσος του Oregon περίπου 20 χρόνια πριν. Είναι γνωστός με το παρατσούκλι “Hobbit Man”, γιατί, όπως τα χόμπιτ, ζει σε μια υπόγεια τρύπα. Ωστόσο, είναι η πιο τέλεια τρύπα που έχετε δει!

To σχέδιο του καταφύγιου του είναι πολύ καλά σχεδιασμένο. Έκανε μερικές σύγχρονες αλλαγές, για παράδειγμα πρόσθεσε μια πραγματική ξύλινη πόρτα για ασφάλεια και προστασία.

Η πόρτα είναι τόσο μικρή που για να μπεις πρέπει να συρθείς. Αλλά ο Dan δεν ανησυχεί γι’αυτό γιατί διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση και είναι πολύ ενεργός στου φυσικό του περιβάλλον.

Το καλύτερο χαρακτηριστικό είναι η απλότητα της κατασκευής. Χρησιμοποίησε τα πάντα από το φυσικό τοπίο για να χτίσει το υπόγειο σπίτι του, πριν αγοράσει προμήθειες.

Είναι ενθαρρυντικό να βλέπεις ανθρώπους να γυρνάνε στη φύση και να χρησιμοποιούν φυσικούς χώρους για το σπίτι τους αντί να εκμεταλλεύονται τους φυσικούς πόρους για να χτίσουν πολυτελή σπίτια.

Το σπίτι δεν είναι πολύ μεγάλο, αλλά είναι άνετο. Έχει χρησιμοποιήσει κάθε εκατοστό έξυπνα.

Ο Dan ζει μια πολύ ήρεμη ζωή στη φύση. Έχει γίνει ένα με αυτήν και δεν τον ανησυχεί η μοναξιά.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τον “Hobbit Man” να μιλάει για το κόστος κατασκευής αυτού του τέλειου σπιτιού.

Πως σας φαίνεται;



Κανείς δεν Πίστευε ότι κάποιος μπορεί να Ζει εκεί μέσα. Μόλις δείτε το Εσωτερικό του Σπιτιού, θα τα Χάσετε…  Κανείς δεν Πίστευε ότι κάποιος μπορεί να Ζει εκεί μέσα. Μόλις δείτε το Εσωτερικό του Σπιτιού, θα τα Χάσετε… Reviewed by Unknown on 15:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.