Ο Βρετανός με τους περισσότερους γάμους

Βρήκε γρήγορα παρηγοριά σε νέα σύντροφο...
Ο άνδρας με τους περισσότερους γάμους στη Βρετανία βρίσκεται σε μπελάδες καθώς η τελευταία του σύζυγος δηλώνει ότι την παρενοχλεί, προσπαθώντας να την εμποδίσει από το να τον χωρίσει.

Ο 68χρονος Ron Sheppard βομβάρδιζε την 36χρονη Weng Plantino με δώρα, γράμματα και μηνύματα στο Facebook σε μια απελπισμένη προσπάθεια να αναζωπυρώσει τη σχέση τους αλλά μάλλον μάταια. Η ίδια μάλιστα αναγκάστηκε ακόμη και να μετακομίσει και σίγουρα δεν κάνει πίσω στο διαζύγιο.

Ο ίδιος τελικά ομολόγησε στο δικαστήριο την ενοχή του για παρενόχληση και πλήρωσε πρόστιμο ενώ του δόθηκε μια περιοριστική εντολή να μην επικοινωνήσει μαζί της άμεσα ή έμμεσα τα επόμενα δύο χρόνια.

Η γυναίκα δήλωσε ότι της έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα και δεν δείχνει να μπορεί να ξεπεράσει το διαζύγιό τους που είναι και το όγδοο στη σειρά για τον 68χρονο. Εκείνος δηλώνει απόλυτα απογοητευμένος από τη συμπεριφορά της και βαθιά πληγωμένος ενώ δεν είναι σαφές τι τους οδήγησε σε ρήξη. «Αυτή τη στιγμή είμαι θυμωμένος. Έχει καταστρέψει τη ζωή μου» πρόσθεσε.

Ωστόσο ο άνδρας, που δεν μπορεί να αντισταθεί στο «αδύναμο φύλο», επικεντρώνεται πλέον στη νέα του σχέση με μια γυναίκα 40 χρόνια νεότερη η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις Φιλιππίνες.

Παρά τους οκτώ γάμους του - κάποιοι από τους οποίους κράτησαν σχεδόν ένα χρόνο - ο 68χρονος δηλώνει ότι ακόμη δεν έχει βρει την πραγματική αγάπη και την αναζητά ελπίζοντας ότι θα τη βρει στο πρόσωπο της νέας του συντρόφου.
Ο Βρετανός με τους περισσότερους γάμους Ο Βρετανός με τους περισσότερους γάμους Reviewed by Unknown on 17:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.