Αποχαρακτηρισμένες αναφορές που συνδέουν τον Ουίνστον Τσώρτσιλ με μια σειρά από εμφανίσεις UFO

Μια σειρά από πρόσφατες αποχαρακτηρισμένες εκθέσεις αποκαλύπτουν ένα ιδιόμορφο ρόλο του πρώην Βρετανού πρωθυπουργού, Ουίνστον Τσώρτσιλ, στη συγκάλυψη των πολυάριθμων θεάσεων UFO.

Μιλώντας ειδικά για μία μυστηριώδης κατόπτευση UFO, ο Τσώρτσιλ είχε πει: Αυτό το περίεργο περιστατικό θα πρέπει να μπει στο αρχείο αμέσως δεδομένου ότι θα δημιουργούσε πανικό μεταξύ του γενικού πληθυσμού και θα μπορούσε να καταστρέψει την πίστη των ανθρώπων προς τον Θεό.

Κατά τη διάρκεια των δύο θητειών του, μεταξύ 1940 και 1955, ο Τσώρτσιλ δημιούργησε μια ομάδα που ασχολούνταν με την αποκάλυψη της προέλευσης των πολυάριθμων συναντήσεων με αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα.

Οι ερευνητές ανέλυσαν εκατοντάδες περιπτώσεις και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, δεν ήταν δυνατόν να αποκλειστεί η παρουσία των εξωγήινων επισκεπτών στη Γη. Πολλές από τις περιπτώσεις που μελετήθηκαν φάνηκαν να αντιστοιχούν σε φυσικά φαινόμενα, μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα ανθρώπινης κατασκευής, ή απλά «ψυχολογικές αυταπάτες.»

Μία από τις πιο εξέχουσες περιπτώσεις που αναλύθηκαν από την ομάδα ήταν η παρατήρηση ενός άγνωστου μεταλλικού αντικειμένου στο νομό της Cumbria, βορειοδυτικά της Αγγλίας, το 1952.

Εκεί, ένας πιλότος της RAF (Βασιλική Πολεμική Αεροπορία) συναντάται, όπως ο ίδιος επέστρεψε από μια αναγνωριστική αποστολή από την ηπειρωτική Ευρώπη, με μία παράξενη ασημένια ιπτάμενη μηχανή, που ήσυχα εξαφανίστηκε κοντά από το αεροσκάφος. Το αινιγματικό UFO είχε επισκιαστεί το αεροπλάνο για αρκετή ώρα. Σύμφωνα με αναφορές, το πλήρωμα είχε τραβήξει ακόμη και φωτογραφίες του μεταλλικού UFO.

Μετά την εκμάθηση του περιστατικού, ο πρωθυπουργός διέταξε την υπόθεση αμέσως να μπει σε αρχείο, αφού, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, εάν ο πληθυσμός μάθαινε για αυτό, θα μπορούσε να δημιουργήσει πανικό, και θα καταστρέψει την πίστη του προς τον Θεό.

Υπήρξε μια γενική αδυναμία από κάθε πλευρά να εκτιμήσουν τι ήταν αυτό το άγνωστο αντικείμενο ή από που προήλθε, και αυτό προκάλεσε έναν υψηλό βαθμό ανησυχίας.

Ο Δρ David Clarke, συγγραφέας του The UFO files και λέκτορας στη δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα «συναρπαστικά» αρχεία έδειξαν το επίπεδο ανησυχίας για τέτοια «περίεργα περιστατικά» κατά τη διάρκεια του πολέμου. Και αυτό που θα πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι όλα αυτά έγιναν πριν καν υπάρξει η φράση UFO.

«Υποψιάζομαι ότι υπάρχει ένα στοιχείο αλήθειας σε αυτή τη δήλωση»

Αυτά και άλλα αρχεία περιέχονται σε χιλιάδες σελίδες αποχαρακτηρισμένων αρχείων UFO, που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο από τα Εθνικά Αρχεία.

Περίπου 18 αρχεία που αποτελούνται από πάνω από 5000 αναφορές, επιστολές, και σχέδια.
ΠΗΓΗ
Αποχαρακτηρισμένες αναφορές που συνδέουν τον Ουίνστον Τσώρτσιλ με μια σειρά από εμφανίσεις UFO Αποχαρακτηρισμένες αναφορές που συνδέουν τον Ουίνστον Τσώρτσιλ με μια σειρά από εμφανίσεις UFO Reviewed by Unknown on 01:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.