Η μοναδική συνάντηση του Apollo 11 με ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο – Τι ισχυρίστηκε η Nasa (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά την αποστολή στη Σελήνη (Apollo 11), καταγράφηκαν παράξενοι θόρυβοι οι οποίοι ακούστηκαν στο διαστημόπλοιο, χωρίς να δοθεί ποτέ μια ικανοποιητική απάντηση από την NASA.

Το Μάρτιο του 1989, πιάστηκε η φωνή του αστροναύτη John Blaha του Discovery, καθώς μιλούσε σε ένα μυστικό δίαυλο της NASA. Τι είπε;

Καταγράφεται από έναν ερασιτέχνη χειριστή ασυρμάτου, και φαίνεται να περιγράφει μια συνάντηση με ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο. Η απάντηση από το έδαφος ήταν να «αλλάξει» αμέσως, τις συχνότητες μετάδοσης, και τίποτα περισσότερο δεν ακούστηκε.

Όταν η ταινία έγινε δημόσια η NASA δήλωσε άγνοια, απλά λέγοντας ότι δεν είχε συμβεί κανένα τέτοιο περιστατικό. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι το άκουσαν. Η NASA στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι η μετάδοση ήταν πραγματική, αλλά ήταν ένα αστείο από την πλευρά του αστροναύτη. Όταν ακούτε τι είπε στο βίντεο θα καταλάβετε γιατί κανείς δεν αισθάνθηκε ότι υπήρχε κάποια αίσθηση του χιούμορ στη φωνή του αστροναύτη.

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:



Η μοναδική συνάντηση του Apollo 11 με ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο – Τι ισχυρίστηκε η Nasa (ΒΙΝΤΕΟ) Η μοναδική συνάντηση του Apollo 11 με ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο – Τι ισχυρίστηκε η Nasa (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by Unknown on 11:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.