Πώς να δείτε την αύρα. Οδηγίες για αρχάριους

Σε αυτό το άρθρο θα μάθουμε πώς να βλέπουμε την αύρα. Αλλά πριν ξεκινήσουμε θα εξηγήσουμε τα βασικά περί αύρας και μέσα από το άρθρο θα μάθουμε πώς να την βλέπουμε.
Τι είναι η Αύρα; Ξέρουμε ήδη ότι έχουμε τσάκρα μέσα στο σώμα μας και είναι το σύστημα που επιτρέπει στην ενέργεια να ρέει μέσα στο σώμα μας. Έτσι, αν υπάρχει ενέργεια μέσα στο σώμα μας, πρέπει να υπάρχει ενέργεια και έξω από αυτό.

Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, αλλά περισσότερο εκδηλώνεται σαν εξωτερικό κύμα ενέργειας παρά μια εσωτερική δίνη ενέργειας. Αυτό αποκαλείται αύρα.

Μερικοί άνθρωποι μπορούν να δουν την αύρα;

Υπάρχουν άνθρωποι που από τη φύση τους είναι χαρισματικοί σε μυστικιστικές ικανότητες και στη θέαση της αύρας. Αυτό δε σημαίνει ότι οι υπόλοιποι από εμάς δεν μπορούμε να δούμε την αύρα, ούτε ότι δεν έχουμε αναπτύξει αυτή την ικανότητα να την δούμε ακόμα. Στην πραγματικότητα οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ήδη δει μια αύρα όμως ίσως το χουμε απορρίψει ως ένα οπτικό εφέ.

Μερικές συμβουλές για το πώς θα δούμε την αύρα

Πάντα να ξεκινάμε από κάτι μικρό

Η ανθρώπινη αύρα είναι πολύπλοκη, έτσι ίσως είναι πιο εύκολο για εμάς να ξεκινήσουμε με κάτι πιο απλό. Τα φυτά είναι μια καλή αρχή όταν θέλετε να βελτιώσετε την ικανότητα να δείτε αύρες. Θα βοηθήσει να επιλέξετε ένα φυτό του οποίου τα φύλλα δεν κουνιούνται στον άνεμο, άρα οποιοδήποτε φυτό σπιτιού θα είναι μια καλή επιλογή. Βεβαιωθείτε ότι το φόντο είναι ένας γυμνός περιποιημένος τοίχος και ότι το φως δεν είναι τόσο φωτεινό.

Προσαρμόστε την όρασή σας

Πρώτα καθίστε, χαλαρώστε και εστιάστε σε ένα σημείο στην κορυφή του φυτού. Επιτρέψτε στα μάτια σας να απομακρυνθούν ελαφρώς από το σημείο που εστιάσατε. Αν το βρίσκετε δύσκολο, τότε προσπαθήστε να φανταστείτε ότι συγκεντρώνεστε σε ένα αόρατο φύλλο, λίγα εκατοστά πάνω από το φυτό.

Αντιληφθείτε

Προσπαθήστε να διευρύνετε την οπτική αντίληψη σε κοντινή απόσταση έξω από το φυτό έτσι ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε να βλέπετε ολόκληρη την αύρα του φυτού. Τα φυτά δεν έχουν πολύχρωμη αύρα που προέρχεται από πνευματική και συναισθηματική πληροφόρηση, γι αυτό οι αύρες που θα βλέπατε στους ανθρώπους θα ήταν πιο πολύχρωμες.

Η άσκηση του καθρέφτη

Τώρα που μπορούμε να δούμε την αύρα ενός φυτού, είναι ώρα να εφαρμόσουμε την τεχνική για να δούμε τη δική μας αύρα. Θα χρειαστείτε έναν καθρέφτη όπου θα μπορείτε να δείτε το πάνω μέρος του σώματός σας. Βάλτε μια πηγή φωτός σε κάθε πλευρά του καθρέφτη. Μια λάμπα που στέκεται μόνη της θα ήταν ιδανική. Βάλτε την έτσι ώστε να μη δημιουργεί μια άμεση αντανάκλαση.

Καθίστε σε μια καρέκλα μπροστά από τον καθρέφτη και βεβαιωθείτε ότι είστε άνετα. Όπως κάνατε και με το φυτό, προσαρμόστε την όρασή σας ώστε να αφήσετε τα μάτια σας να απομακρύνονται ελαφρώς από το μέρος που έχουν εστιάσει, κοιτάζοντας σε μια περιοχή ακριβώς λίγο πιο πάνω από έναν από τους ώμους σας. Πρέπει να βλέπετε μια λεπτή άσπρη λάμψη γύρω από το κεφάλι σας. Η εσωτερική σας αύρα πρέπει να έχει γίνει ορατή.




Σύνοψη
Μάθαμε ότι αν θέλουμε να δούμε μια αύρα, θα μας βοηθήσει να ξεκινήσουμε με κάτι πιο απλό, όπως ένα φυτό. Όσο διευρύνουμε την οπτική μας ικανότητα μπορούμε να προχωρήσουμε για να δούμε τις αύρες των ανθρώπων. Με εξάσκηση αυτό θα γίνει κάτι που θα κάνετε φυσιολογικά.
Πώς να δείτε την αύρα. Οδηγίες για αρχάριους Πώς να δείτε την αύρα. Οδηγίες για αρχάριους Reviewed by Unknown on 02:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.