Επέστρεψαν τα Διάσημα «Φώτα του Φοίνιξ»; (video)

Αρκετοί πολίτες έγιναν μάρτυρες ενός ανεξήγητου φαινομένου που θυμίζει την θρυλική υπόθεση του 1997.

Το διαδίκτυο έχει γεμίσει από μαρτυρίες πολιτών οι οποίοι κάνουν λόγο για την εμφάνισηάγνωστης ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων στον ουρανό της πόλης Γκίλμπερτ, στα νοτιοανατολικά του Φοίνιξ (Αριζόνα, ΗΠΑ) την Τρίτη το βράδυ, σύμφωνα με το τοπικό κανάλι KPHO .

Αρκετοί κάτοικοι της περιοχής έχουν αναφέρει ότι είδαν μια σειρά από φώτα που μετακινούνταν από το βορρά προς το νότο στην περιοχή East Valley. Σε βίντεο που….
κατέγραψε ένας από τους κατοίκους της περιοχής είναι ορατά τα φώτα που αναβοσβήνουν, φωτίζοντας τον νυχτερινό ουρανό.

Ορισμένοι πιστεύουν ότι τα μυστηριώδη φώτα θα μπορούσαν να ανήκουν σε αλεξιπτωτιστές, ωστόσο το τμήμα αλεξιπτωτιστών του Skyhawks στο Φοίνιξ εκείνο το βράδυ δεν είχαν προγραμματισμένες πτώσεις.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ιστορικό αναφέρει ότι οι πολίτες έχουν σε διάφορα χρονικά διαστήματα έχουν δει Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα στην Αριζόνα. Μια από τις πιο διάσημες περιπτώσεις ήταν στις 13 Μαρτίου 1997, όταν χιλιάδες άνθρωποι ανέφεραν την εμφάνιση των πέντε μυστηριωδών φώτων στον ουρανό των πολιτειών της Αριζόνα και της Νεβάδα στα σύνορα με την μεξικανική πολιτεία της Σονόρα.

Εκείνη την εποχή η πολεμική αεροπορία των Η.Π.Α. είχε πει ότι επρόκειτο για ασκήσεις με χρήση φωτοβολίδων. Ωστόσο το φαινόμενο των «Φώτων του Φοίνιξ» παραμένει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα αινίγματα εμφάνισης ΑΤΙΑ.



Επέστρεψαν τα Διάσημα «Φώτα του Φοίνιξ»; (video) Επέστρεψαν τα Διάσημα «Φώτα του Φοίνιξ»; (video) Reviewed by Unknown on 01:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.