Ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο έχει σήμερα γενέθλια - Γεννήθηκε το ... 1870 (φωτό, βίντεο)

Αποφασισμένος να διαψεύσει τους στατιστικολόγους και τους επιστήμονες είναι ένας άνδρας από την Ινδονησία, ο οποίος το Σάββατο, παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2017, έσβησε 146 κεράκια, υποστηρίζοντας πως έχει γεννηθεί στις 31 Δεκεμβρίου 1870!

Η ταυτότητά του επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό του υπεραιωνόβιου από την Ινδονησία, ωστόσο πριν «ανακοινωθεί» και επισήμως η επικύρωσή της από τις αρμόδιες αρχές, κρατούνται χαμηλοί τόνοι.

Ο Mbah Gotho, πάντως, δεν πτοήθηκε από την αμφισβήτηση των υπευθύνων και οργάνωσε πάρτι για τα γενέθλιά του. Όπως είπε, έχει παντρευτεί τέσσερις φορές. Η τελευταία του σύζυγος απεβίωσε το 1988 και από τότε είναι μόνος του. Όλα τα του τα παιδιά έχουν πεθάνει, αλλά στο πάρτι που διοργανώθηκε έδωσαν το «παρών» τα εγγόνια του με τα παιδιά τους.

Αν επιβεβαιωθεί η ηλικία του, ο άνδρας από την Ινδονησία θα είναι ο γηραιότερος άνθρωπος στον πλανήτη, καθώς αυτή τη στιγμή, τον «τίτλο» αυτό κατέχει η Γαλλία Ζαν Καλμέντ, η οποία έζησε για 122 χρόνια.






Ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο έχει σήμερα γενέθλια - Γεννήθηκε το ... 1870 (φωτό, βίντεο) Ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο έχει σήμερα γενέθλια - Γεννήθηκε το ... 1870 (φωτό, βίντεο) Reviewed by Unknown on 23:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.