Μοιάζει με ένα Μικρό Παιδί αλλά είναι 25 Χρονών. Η Ιστορία της θα σας Συγκλονίσει!

H Kumari Kunti, που είναι ξαπλωμένη στο κρεβατάκι που βλέπετε, δεν είναι ένα μικρό παιδί. Περνάει τις μέρες της στο κρεβάτι και δεν μπορεί να κουνηθεί ούτε λίγο. Για όλες τις ανάγκες της φροντίζει η μητέρα της. Παρόλο όμως που ζει τη ζωή ενός μωρού, στην πραγματικότητα είναι 25 ετών.

Πάσχει από μία πολύ δύσκολη αρρώστια που έχει κάνει τα κόκαλά της να γίνουν κυρτά και να μικρύνουν την τελευταία δεκαετία.

Ήταν περίπου 1,4 μέτρα, αλλά τώρα είναι μόλις 65 εκατοστά και είναι πραγματικά αβοήθητη. Ένας γιατρός που την εξέτασε πιστεύει πως μπορεί να πάσχει από osteogenesis imperfecta (OI) – “ασθένεια των εύθραυστων οστών”. Ελπίζει να την δουν γιατροί από μεγαλύτερες πόλεις στην Ινδία και να τη βοηθήσουν να περπατήσει ξανά.

Ξεκίνησε να έχει προβλήματα με τα κόκαλά της στην ηλικία των 9. Η ασθένεια εξελίχθηκε και 8 χρόνια πριν έχασε τη δυνατότητα να κουνιέται και πλέον βρίσκεται μόνιμα στο κρεβάτι.

Η μητέρα της Devi Tilakwa, 60, που έχασε τον άντρα της πριν 12 χρόνια, δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται την κατάσταση της κόρης της, που όπως χαρακτηριστικά λέει μοιάζει με “πτώμα.”

Η ασθένεια αυτή προκαλείται από γενετική μετάλλαξη που επηρεάζει τον τρόπο που το σώμα παράγει κολλαγόνο – ένα σημαντικό συστατικό που συνδέει τους ιστούς σε όλο το σώμα.

Η έλλειψη κολλαγόνου έχει σαν αποτέλεσμα αδύναμα κόκαλα που σπάνε εύκολα και αδύναμους μυς.

Τώρα, η Kunti και η μητέρα της ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα να επιτρέψει στην κόρη της να περπατήσει ξανά. Η τοπική κοινωνία στηρίζει τις προσπάθειές τους και προσπαθεί να τις βοηθήσει όσο μπορούν. Ακόμα και το βρουν δύο γεύματα τη μέρα είναι δύσκολο γι’αυτές.

Δείτε πιο αναλυτικά την ιστορία της στο βίντεο που ακολουθεί:
Μοιάζει με ένα Μικρό Παιδί αλλά είναι 25 Χρονών. Η Ιστορία της θα σας Συγκλονίσει!  Μοιάζει με ένα Μικρό Παιδί αλλά είναι 25 Χρονών. Η Ιστορία της θα σας Συγκλονίσει! Reviewed by Unknown on 16:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.