Αυτός ο άντρας που παντρεύτηκε 5 γυναίκες, σόκαρε τους πάντες όταν άφησε τις κάμερες να μπουν στο σπίτι του.

Σε αυτό το άρθρο θα γνωρίσετε μια πολυγαμική οικογένεια διαφορετική από τις άλλες.

Ο Brady Williams είναι ένας πρώην επίσκοπος, ο οποίος έχει πέντε συζύγους και 24 παιδιά. Η οικογένεια του αποτελείται από 30 άτομα, τα οποία μένουν σε δύο σπίτια που είναι το ένα δίπλα στο άλλο, με την κάθε γυναίκα και τα παιδιά της να έχουν το δικό τους χώρο.

Το 2014, η αντισυμβατική οικογένεια άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του σπιτιού της στο Salt Lake City.

Οι σύζυγοι του Brady είναι η Paulie, η Robyn, η Rosemary, η Nonie και η Rhonda. Κάθε βράδυ, ο Brady κοιμάται με διαφορετική γυναίκα.

Η οικογένεια Williams δεν είναι μια κλασική πολυγαμική οικογένεια. Επειδή ο τρόπος ζωής τους περιλαμβάνει άφθονη κατανάλωση αλκοόλ, μη θρησκευτικούς περιορισμούς, και εκφράζουν ελεύθερα τις ανοιχτόμυαλες πεποιθήσεις τους, η οικογένεια έχει απομακρυνθεί από άλλες, πιο παραδοσιακές πολυγαμικές οικογένειες. Τα μέλη της οικογένειας Williams θεωρούν ότι είναι άτομα απροσάρμοστα, αφού αντιμετωπίζονται σαν ξένοι από την κοινότητά τους.

“Δεν τόσο περίπλοκο όσο φαίνεται. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον,” λέει ο Brady. “Απλά η αγάπη αυτή είναι πολλαπλασιασμένη επί πέντε.”



ΠΗΓΗ
Αυτός ο άντρας που παντρεύτηκε 5 γυναίκες, σόκαρε τους πάντες όταν άφησε τις κάμερες να μπουν στο σπίτι του. Αυτός ο άντρας που παντρεύτηκε 5 γυναίκες, σόκαρε τους πάντες όταν άφησε τις κάμερες να μπουν στο σπίτι του. Reviewed by Unknown on 13:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.