Τεστ: Η είσοδος που φοβάστε περισσότερο αποκαλύπτει μυστικά για την προσωπικότητά σας

Όταν αντιμετωπίζουμε τους μεγαλύτερους φόβους μας μπορούμε να μάθουμε πολλά για τον εαυτό μας και το τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Συνήθως η φράση είναι «διαλέξτε την είσοδο που σας αρέσει πιο πολύ», αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να διαλέξτε εκείνη που σας τρομάζει περισσότερο.

Σε ποια απ’ όλες δεν θα τολμούσατε να μπείτε;


Είσοδος 1η

Αν θεωρείτε ότι η σπηλιά πάγου να είναι η πιο αφιλόξενη, είναι μάλλον επειδή ψάχνετε για συναισθηματική ζεστασιά στη ζωή σας. Δεν σας αρέσει η ιδέα να είστε μόνοι και η μοναξιά σας προκαλεί δυστυχία και απογοήτευση. Ο φόβος γι’ αυτή τη σπήλια μπορεί να είναι πραγματικά κάτι ωφέλιμο. Σημαίνει ότι βρίσκεστε σε καλό σημείο στη ζωή σας. Δεν αισθάνεστε ότι έχετε κάνει κανένα τρομερό λάθος. Αν είστε εργένηδες ίσως είναι χρόνος να μπείτε στη σπήλια, αλλά αντί να καθίσετε και να πεθάνετε από το κρύο ρίξτε το έξω μαζί με τους φίλους σας, βγείτε και γνωρίστε καινούριους ανθρώπους.

Είσοδος 2η

Αν αυτό το τούνελ σας τρομάζει, σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί να κάνετε ένα ταξίδι του νου, του σώματος και της ψυχής. Το σκοτεινό νερό συμβολίζει μπερδεμένες σκέψεις και η σκοτεινή σπηλιά ένα αβέβαιο μέλλον. Ίσως είναι ώρα να εγκαταλείψετε την άνεσή σας και να κάνετε κάτι καινούργιο, καθώς και να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον διαλογισμό.

Είσοδος 3η

Αν φοβάστε να μπείτε σε αυτό το εγκαταλελειμμένο κτήριο, ίσως νιώθετε πολύ ισχυροί και ασφαλείς. Ακόμα κι έτσι όμως, ίσως υπεραναλύετε τα πράγματα και χρειάζεστε λίγο περισσότερο αυθορμητισμό. Επίσης, μάλλον είναι καιρός να γκρεμίσετε ορισμένους από τους δικούς σας σαθρούς τοίχους που υψώσατε πολλά χρόνια πριν.

Είσοδος 4η

Αυτή η είσοδος μοιάζει με εφιάλτη. Αν νιώθετε ότι η συγκεκριμένη σας τρελαίνει, σημαίνει ότι πιθανώς έχετε πολλή αγάπη να δώσετε. Το σπίτι σας είναι εκεί όπου βρίσκεται η καρδιά σας. Φοβάστε την ιδέα μιας ραγισμένης καρδιάς και ενός κατεστραμμένου σπιτιού. Να θυμάστε ότι η ζωή γενικά χρειάζεται πολλή δουλειά. Δουλέψτε σκληρά και θα ανταμειφθείτε.

Είσοδος 5η

Κι αυτή επίσης μπορεί να σας κόψει την ανάσα. Είναι δύσκολο να ξέρουμε τι ακριβώς υπάρχει εκεί κάτω. Αν πέσετε μέσα, είναι δύσκολο να βρείτε κάποιον να σας βοηθήσει. Αυτό είναι σημάδι ότι είστε υπερβολικά επιφυλακτικοί και φοβάστε ότι αν κάνετε το άλμα κανείς δεν θα είναι εκεί για να σας βοηθήσει αν κάτι πάει στραβά. Ήρθε η ώρα να πάρετε βαθιά ανάσα και να ακολουθήσετε με αυτοπεποίθηση τα όνειρά σας.

Είσοδος 6η

Κάποιος που έχει φύση εξερευνητή θα ενθουσιαζόταν βλέποντας αυτή την κουνελότρυπα, αλλά αν τη βρίσκετε λίγο τρομακτική μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν είστε σίγουροι για το τι θέλετε στη ζωή σας. Το ότι είναι υπόγεια συμβολίζει ότι υπάρχουν κάποιες ιδέες ή ακόμα και μια ολόκληρη πλευρά του εαυτού σας που πρέπει να αποκαλυφτεί. Προσπαθήστε να καταγράψετε τις ιδέες που έχετε καθώς και τον σκοπό σας.

Είσοδος 7η

Αν αυτή η πόρτα σας θυμίζει μια φρικιαστική σκηνή από τη σειρά «Walking Dead», θα μπορούσε να σημαίνει ότι αγαπάτε τη ζωή και θέλετε να απολαύσετε όλα της τα αγαθά. Αυτό το μέρος συμβολίζει οτιδήποτε θάβεται και ξεχνιέται. Συμβολίζει επίσης τον φόβο μιας καινούριας φάσης στη ζωή σας. Υπάρχουν κάποιες αλλαγές που αν συμβούν θα σας τρομάξουν;

Είσοδος 8η

Η τελευταία σπηλιά έχει έναν σοβαρό λόγο για να σας τρομάζει. Η πόρτα έχει ζωηρό μπλε χρώμα, το οποίο συμβολίζει τον ουρανό και τη θάλασσα. Όταν μπαίνετε όμως, βρίσκεστε στο σκοτάδι. Είναι δύσκολο να κάνετε πράγματα σε έναν χώρο όπως αυτός. Οι αυστηροί κανόνες είναι κάτι στο οποίο δίνετε πολύ μεγάλη αξία. Η εργασιομανία σας ίσως σας εμποδίζει να ζήσετε. Ήρθε ο καιρός να κάνετε διάλειμμα και να πάτε διακοπές. Αν μη τι άλλο, προσπαθήστε να αλλάξετε λίγο τη ρουτίνα σας.
Τεστ: Η είσοδος που φοβάστε περισσότερο αποκαλύπτει μυστικά για την προσωπικότητά σας Τεστ: Η είσοδος που φοβάστε περισσότερο αποκαλύπτει μυστικά για την προσωπικότητά σας Reviewed by Unknown on 14:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.