ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΝΕΦΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΘΕΑΣΕΩΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ !!!

ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 
Αρχικά δείτε τον ιπτάμενο δίσκο νεφέλης που φωτογραφήθηκε χθες το πρωί στην Καλαμάτα. Δεν χωρά αμφιβολία περί τίνος πρόκειται. Έχουμε ξαναπεί ότι μπορούν να εμφανίζονται σε νεφελοειδή μορφή. Επίσης δείτε και το μικρό που υπάρχει δίπλα από το ΟΛΥΜΠΙΟ όχημα της νεφέλης.

Γνωστός φίλοι μου , μου είπε ότι πρωινό 6:30 πριν 20 μέρες περίπου, πιθανόν και λίγο παραπάνω εάν η θέαση αυτή σχετίζεται με μία άλλη μαρτυρία που είχα από Αρχαία Ολυμπία ,είδε με τους γονείς του ένα φωτεινό αντικείμενο το οποίο έγινε τέσσερα, μετά οχτώ και έπειτα όλα μαζί έφυγαν. Την ώρα που έφυγαν ακουγόταν ένας θόρυβος σαν πολύ μεγάλη γεννήτρια. Αυτός ο θόρυβος έγινε και από μένα αντιληπτός την ίδια ώρα πριν περίπου 20 -30 μέρες όπως επίσης το ίδιο όσο αφορά τη θέαση , το θόρυβο, την ώρα και στην αρχαία Ολυμπία. Όταν μίλησα με το φίλο από αρχαία Ολυμπία μου είπε ότι έφυγαν με νότια κατεύθυνση. Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα το οποίο καθυστερεί την επέμβαση. Ο περισσότερος κόσμος πάνω στον πλανήτη, αρνείται να μάθει την ύπαρξη αυτών των δυνάμεων. Άλλους τους κυριεύει φόβος. Δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα από αυτές τις δυνάμεις γιατί πρόκειται για τα αδέρφια μας. Λες κάτι για το θέμα και λεν ότι ψεύδεσαι ή ότι είσαι τρελός. Δείχνεις φωτογραφικό υλικό και σου λεν ότι είναι μοντάζ. Δεν πιανόμαστε τελικά πουθενά. Η ομάδα μας στο ποδόσφαιρο (όπιο του λαού)να κερδίζει μόνο, να ρίχνουμε και κάνα μπινελίκι , το κόμμα μας να κυβερνά , και όλα καλά. Έλα όμως που δεν είναι έτσι. Ό Ησίοδος στη θεογονία το λέει ξεκάθαρα. Αναφέρει το γένος μας ως σιδηρούν(που σκουριάζει-γερνά) και ότι το επόμενο γένος από το δικό μας θα είναι αναβαθμισμένο. Ας ψάξουμε λίγο , δεν είναι κακό. Ο πλανήτης θα ξανασυνδεθεί σταδιακά με άλλες αστρικές κοινωνίες όπως γινόταν και πριν χιλιάδες χρόνια στον πλανήτη. Όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον Γεράσιμο Καλογεράκη πριν 2 μέρες μου είπε το εξής. Είμαστε τόσο κοντά στην επέμβασή τους που ούτε κι εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε να φανταστούμε. Όλα αυτά τα φαινόμενα των θεάσεων θα γίνονται ολοένα και περισσότερα.

ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!
ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!!









ΠΗΓΗ
ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΝΕΦΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΘΕΑΣΕΩΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ !!! ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΝΕΦΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΘΕΑΣΕΩΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ !!! Reviewed by Unknown on 18:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.