Χριστουγεννιάτικες κατασκευές που πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξεις φέτος!

Τα Χριστούγεννα η αγαπημένη γιορτή των μικρών αλλά και των μεγάλων είναι μια ανάσα μακριά μας και οι περισσότεροι έχουμε ήδη στολίσει δέντρο και ψάχνουμε ιδέες να εμπλουτίσουμε λίγο ακόμα την διακόσμηση του χώρου μας.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές εύκολες κατασκευές για να φτιάξετε αυτές τις γιορτές.

Mini δεντράκι με κουκουνάρια
Τα κουκουνάρια αυτή την περίοδο υπάρχουν παντού και μια ωραία ιδέα είναι τα βάψετε πράσινα για να θυμίζουν δέντρο να κολλήσετε επάνω μερικά πολύ μικρά στολίδια και έπειτα να τα βάλετε σε μια
μικρή γλαστρούλα. Πηγαίνει πολυ σαν διακοσμητικό στο γιορτινό τραπέζι.


Μπαλίτσες με σχοινί
Αν ασχολείστε καιρό με τις κατσκευές σίγουρα θα έχετε ξαναδεί αυτες τις μπαλίτσες.
Για να τις φτιάξετε φουσκώνετε ένα μπαλόνι, βουτάτε το σχοινί σε λευκή κόλλα και τυλίγετε γύρω γύρω το μπαλόνι όσες φορές θέλετε. Περιμένετε να στεγνώσει, με μια καρφίτσα τρυπάτε το μπαλόνι και έτοιμο!! Μπορείτε να βάλετε στις μπαλίτσες χριστουγεννιάτικα φωτάκια και να διακοσμήσετε κάποιο υπνοδωμάτιο ή ακόμα και τη φάτνη του δέντρου.


Στολίδι με ξυλάκια κανέλας
Ένα στολίδι με υπέροχη μυρωδιά είναι αυτό με τα ξυλάκια κανέλας. Πολύ απλά παίρνετε ένα σχοινί και περνάτε κομμάτια από ξυλάκια κανέλας και φτιάχνετε το σχήμα που εσείς επιθυμείτε, στο τέλος μπορείτε να περάσετε και μερικές ξυλινες χαντρούλες για ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα!

ΠΗΓΗ
Χριστουγεννιάτικες κατασκευές που πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξεις φέτος! Χριστουγεννιάτικες κατασκευές που πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξεις φέτος! Reviewed by Unknown on 17:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.