Το στήθος αυτής της γυναίκας μεγάλωνε στην κοιλιά της! Ο λόγος θα σας ανατριχιάσει ακόμα περισσότερο

Ούτε στο χειρότερο εφιάλτη της δεν μπορούσε να φανταστεί τη σοκαριστική κατάληξη που θα είχε η προσπάθεια μιας νεαρής Κινέζας να αποκτήσει το στήθος των ονείρων της.

Και αυτό γιατί όχι μόνο δεν είδε το μπούστο της να αυξάνεται, αλλά… συρρικνώθηκε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ταυτόχρονα δύο «μπάλες» άρχισαν να αναπτύσσονται στην κοιλιά της!

Ο λόγος ωστόσο δεν ήταν άλλος από τον εξαιρετικά αμφιλεγόμενο τρόπο που επέλεξε να κάνει «πλαστική» στήθους. Η άτυχη γυναίκα εμπιστεύτηκε λοιπόν όχι κάποιον εξειδικευμένο χειρουργό, αλλά πιθανότητα έναν κομπογιανίτη, ο οποίος της πρότεινε αυξητική με έγχυση ενός «Αmazing Γel», όπως το διαφήμιζε!

Η Κινέζα τελικά πείστηκε, ωστόσο δεν έκανε το ίδιο και το… τζελ, αφού προτίμησε την κοιλιά της αντί για το στήθος της!

Με τα χρόνια, το υγρό κατέβαινε όλο και πιο χαμηλά, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί στην κοιλιά της, αναπτύσσοντας κάτι σαν δεύτερο στήθος! Παράλληλα, το κανονικό της (στήθος) συρρικνωνόταν συνεχώς μέχρι που… εξαφανίστηκε.


Τελικά αναγκάστηκε να ζητήσει τη βοήθεια και ενός κανονικού χειρουργού, ο οποίος ανέλαβε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Η καλύτερα, να τα αφαιρέσει (συγκεκριμένα δύο κίτρινες κολλώδεις μάζες από την κοιλιά της).

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο τζελ, λειτουργεί σαν τα «ημιμόνιμα καλλυντικά πλήρωσης», ενώ ήταν κάποτε εξαιρετικά δημοφιλές στην Κίνα. Μέχρι που τελικά συνδέθηκε με σοβαρές μακροχρόνιες επιπλοκές στην υγεία...

Η Κινέζα αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.
ΠΗΓΗ
Το στήθος αυτής της γυναίκας μεγάλωνε στην κοιλιά της! Ο λόγος θα σας ανατριχιάσει ακόμα περισσότερο Το στήθος αυτής της γυναίκας μεγάλωνε στην κοιλιά της! Ο λόγος θα σας ανατριχιάσει ακόμα περισσότερο Reviewed by Unknown on 23:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.