Νέα τάση θέλει τις γυναίκες να βάζουν… αυγά στο αιδοίο τους και δεν φαντάζεστε γιατί! (pic)

Μια εναλλακτική «θεραπεία» η οποία έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης στα «πηγαδάκια» της υψηλής κοινωνίας και όχι μόνο, προτείνει στις γυναίκες η Γκουίνεθ Πάλτροου.

Σύμφωνα με τη διάσημη ηθοποιό του Χόλυγουντ, πολλές απεγνωσμένες γυναίκες τής παραπονέθηκαν στον προσωπικό της ιστότοπο ότι πάσχουν από διάφορες μορφές κατάθλιψης, με αποτέλεσμα η ίδια να προτείνει κάτι ανατρεπτικό για την καταπολέμησή της.

Τι; Να βάζουν στο αιδοίο τους ειδικές κινεζικές πέτρες για μασάζ σε σχήμα αυγού, οι οποίες όχι μόνο σταθεροποιούν τις ορμόνες και τους παλμούς του σώματος τους, αλλά αυξάνουν κατακόρυφα τη λίμπιντο «απορροφώντας» την αρνητική ενέργεια και επιτρέποντας στις γυναίκες να έρθουν σε συχνούς οργασμούς!

Η Πάλτροου διευκρινίζει πάντως πως οι πέτρες πρέπει να μπαίνουν πάνω και όχι μέσα στο αιδοίο, υποστηρίζοντας πως όσες ακολούθησαν την κινεζική αυτή «θεραπεία», έμειναν κατενθουσιασμένες με τα αποτελέσματα.

Τόσο η ίδια μάλιστα, όσο και αυτές, κουβαλούν τα «αυγά» στις τσάντες τους κάθε μέρα, καθώς η θετική ενέργεια που εκπέμπουν τις κάνει να νιώθουν πιο ελκυστικές και σέξι!

Για τυχόν ενδιαφερόμενες, οι πέτρες κοστίζουν περίπου 150 ευρώ το ζευγάρι.

ΠΗΓΗ
Νέα τάση θέλει τις γυναίκες να βάζουν… αυγά στο αιδοίο τους και δεν φαντάζεστε γιατί! (pic) Νέα τάση θέλει τις γυναίκες να βάζουν… αυγά στο αιδοίο τους και δεν φαντάζεστε γιατί! (pic) Reviewed by Unknown on 13:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.