Ινδός επιχειρηματίας χτίζει 90 σπίτια για άστεγους για να γιορτάσει το γάμο της κόρης του

Ένας πλούσιος επιχειρηματίας στην Ινδία αποφάσισε να χαρίσει 90 σπίτια σε άστεγους αντί να τα «φάει» για τον γάμο της κόρης του.

Ο Ajay Munot, χονδρέμπορας στην Aurangabad της Ινδίας, είχε βάλει στην άκρη περίπου 100.000 δολάρια για να διοργανώσει ένα πλουσιοπάροχο γάμο για την κόρη του. Όμως βλέποντας τη φτώχεια στην περιοχή του, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αυτή την τεράστια περιουσία για την κατασκευή 90 σπιτιών για τους άπορους.

Ωστόσο έθεσε τρία κριτήρια για το ποιοι θα μπορούσαν να επωφεληθούν: Έπρεπε να είναι άποροι, να ζουν σε φτωχογειτονιά και να μην έχουν κάποιο εθισμό (ναρκωτικά κτλ).

Η νεόνυμφη κόρη του, Shreya, στήριξε την απόφαση-πρωτοβουλία του πατέρα της, σύμφωνα με το Business Insider, και μετά το γάμο της, εκείνη και ο σύζυγός έδωσαν οι ίδιοι τα κλειδιά στους νέους ιδιοκτήτες των σπιτιών.

Μάλιστα η ίδια είπε ότι η κίνηση του πατέρα της ήταν το «καλύτερο γαμήλιο δώρο».



ΠΗΓΗ
Ινδός επιχειρηματίας χτίζει 90 σπίτια για άστεγους για να γιορτάσει το γάμο της κόρης του Ινδός επιχειρηματίας χτίζει 90 σπίτια για άστεγους για να γιορτάσει το γάμο της κόρης του Reviewed by Unknown on 00:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.