«ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ…ΔΡΟΜΟ»! ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ "ΚΑΙΡΟ ..."

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σε μια άκρως προσβλητική κίνηση για τον Ερντογάν και για τους Τούρκους της Ευρώπης και συγκεκριμένα της Αυστρίας, προέβηκαν κάποιο κάτοικοι της Βιέννης, την οποία πριν από λίγες μέρες είχε προειδοποιήσει ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ λέγοντας ότι, «αποτύχαμε το 1683, (στην πολιορκία της Βιέννης από τους Οθωμανούς), τώρα θα σας καταλάβουμε χωρίς πόλεμο»!

Σε άμεση απάντηση σε αυτές τις προκλητικές δηλώσεις, κάποιοι ανεβήκαν στον επάνω όροφο της τουρκικής πρεσβείας στην Βιέννη και με φόντο την τουρκική σημαία, κρέμασαν από επάνω ένα χαρακτηριστικό πανό που έγραφε στα γερμανικά, «Ερντογάν πάρε μακριά τους Τούρκους»!

Να σημειώσουμε ότι στην Αυστρία ζουν περί τις 300.000 Τούρκοι και η αίτηση Τούρκων υπουργών να πάνε να μιλήσουν για το δημοψήφισμα, απορρίφτηκε συζητητή από την αυστριακή κυβέρνηση.

Όπως ήταν επόμενο μετά από αυτό η Άγκυρα πάλι το…φυσά και δεν κρυώνει!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
ΠΗΓΗ
«ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ…ΔΡΟΜΟ»! ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ "ΚΑΙΡΟ ..." «ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ…ΔΡΟΜΟ»! ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ "ΚΑΙΡΟ ..." Reviewed by Unknown on 20:00 Rating: 5
Από το Blogger.