«Γητευτής φιδιών» ετών δύο: Το αγοράκι που μεγάλωσε με τα ερπετά

Εχει μάθει να ζει με τα φίδια και δεν τα φοβάται - Οι γονείς του τον έχουν από κοντά και τον προσέχουν

Στους περισσότερους ανθρώπους τα ερπετά και ειδικά τα φίδια, προκαλούν τουλάχιστον απέχθεια, αν όχι φόβο και τρόμο. Όμως αυτό το αγοράκι από την Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας έχει μάθει εντελώς διαφορετικά.

Από την πρώτη μέρα που ήρθε στον κόσμο έμαθε να συμβιώνει με τα φίδια και να μην τα φοβάται κι έτσι σήμερα, που είναι μόλις δύο ετών, έχει αναπτύξει μια πολύ... ιδιαίτερη σχέση μαζί τους. Ο Τζένσον Χάρισον, όπως λέγεται, παίζει μαζί τους, τα αγγίζει, τα φροντίζει και δικαίως, χαρακτηρίζεται «γητευτής των φιδιών».

Οι γονείς του, ο Τόνι και η Μπρουκ, είναι επαγγελματίες στον τομέα αυτό, καθώς στην περιοχή όπου ζουν το επάγγελμα είναι... σχεδόν «κοινό» και έχουν πάντα μαζί τους το παιδί τους. «Μέσα σε 24 ώρες από την γέννησή του, ο Τζένσον ήταν με τη μαμά του κι έπιαναν φίδια», λέει ο Τόνι.

Δεν είναι μάλιστα μόνο τα φίδια, με τα οποία έχει αποκτήσει εξοικείωση ο μικρός: Ερπετά όπως τα ιγκουάνα, ή γιγάντιες σαύρες που ζουν στην περιοχή, έχουν ενταχθεί στο... «ρεπερτόριό» του.

«Πολλοί ανησυχούν, τον βλέπουν και πιστεύουν πως αυτό που κάνει είναι επικίνδυνο», λέει ο πατέρας του. «Τον παρακολουθούμε σαν γεράκια γιατί είναι πολύ ενθουσιώδης και αν δεν το κάναμε, εδώ και καιρό θα είχε αρπάξει κάτι, που θα του έκανε το ίδιο», εξηγεί και προσθέτει ότι ο μικρός ασχολείται μόνο με ακίνδυνα φίδια, ενώ εκείνος χειρίζεται τα επικίνδυνα.





ΠΗΓΗ
«Γητευτής φιδιών» ετών δύο: Το αγοράκι που μεγάλωσε με τα ερπετά «Γητευτής φιδιών» ετών δύο: Το αγοράκι που μεγάλωσε με τα ερπετά Reviewed by Unknown on 02:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.