Η Σελήνη Κατασκευάστηκε Αλλού και Μεταφέρθηκε στη Θέση που τη Βλέπουμε…

Η Σελήνη κατασκευάστηκε μακριά από τα περίεργα μάτια των Νεφελίμ και έξω από το ηλιακό σύστημα!
Ο Φοίβος Απόλλων αποφάσισε για το πως θα μεταφέρει την Σελήνη μέσα στο ηλιακό σύστημα σαν δορυφόρο της Γης.
Δεν είναι τυχαίο το όνομα των διαστημοπλοίων της ΝΑΣΑ που πήγαν εκεί!!
Υπήρχαν δύο τρόποι για να μεταφερθεί η Σελήνη.
Ο ένας ήτανε να ταξιδέψει μέσα στο χάος από το σημείο κατασκεύης μέχρι τη Γη.Αυτό το ταξίδι,όσο γρήγορα και να γινότανε,θα διαρκούσε χιλιάδες χρόνια.
Ο άλλος ήταν να δημιουργήσουν μία αστρική πύλη τεραστίων διαστάσεων και να την μεταφέρουν στη θέση της.Ωστόσο, ο κόσμος των ονείρων μπορεί να είναι ψεύτικος,αλλά ακολουθεί συγκεκριμένα πρότυπα,που εμείς τα ονομάζουμε νόμους της φύσης.Έτσι η εμφάνιση της Σελήνης στον ουρανό της Γης θα είχε σαν συνέπεια την αλλαγή χιλιάδων παραμέτρων της ζωής πάνω στον πλανήτη μας.
Ο Απόλλων βέβαια,δεν ήταν ειδικός στην μουσική αρμονία της λύρας,όπως λένε τα παραμυθάκια της νέας αλλά και της παλιάς τάξης,αλλά ειδήμων στην μουσική αρμονία του σύμπαντος.
Έτσι αποφάσισε τα παρακάτω:
1.Θα κατασκεύαζε την Σελήνη έξω από το ηλιακό σύστημα που επέλεξε και που απείχε περίπου 250 έτη φωτός από την Γη,ώστε η ύπαρξη της ,να μην επηρεάσει καθόλου την δομή και την δυναμική συμπεριφορά του.
2.Θα έβαζε τον Ηφαιστο να κατασκευάσει την αστρική πύλη κοντά στην Σελήνη και πάνω στο μονοπάτι,της τροχιάς της,ώστε να την οδηγήσει κατ’ευθείαν μέσα σε αυτήν.
3.Το άκρο της εξόδου της αστρικής πύλης, θα ήταν έξω από το δικό μας ηλιακό σύστημα.
4.Η είσοδος στο ηλιακό μας σύστημα,θα γινότανε με υψηλή ταχύτητα που θα μειωνότανε καθώς θα έφτανε στην επιθυμητή τροχιά της γύρω από την Γη.
5.Ταυτόχρονα και καθώς η Σελήνη θα πλησίαζε,η Λίλιθ θα μετέβαλε τη τροχιά της ώστε να μείνει συντονισμένη σε τροχιά που να αντιστοιχεί,όπως και αυτή που θα είχε η Σελήνη, στον γεωμετρικό τόπο του συνόλου των σημείων Lagrange(όπως τα ονομάζουμε σήμερα),των σημείων ισορροπίας δηλαδή στο τριπλό πλέον σύστημα Γης,Σελήνης,Λίλιθ.
6.Το τελευταίο που χρειαζότανε,ήταν η σταδιακή προσαρμογή της Γης,όσον αφορά την βαρυτική της αλληλεπίδραση με την Σελήνη.Αυτό θα το έλυνε μετά το τέλος της όλης διαδικασίας και ήταν και το τελευταίο που τον απασχολούσε,αφού η ίδια η έλξη της Λίλιθ πάνω στη σχετικά ελαφριά κούφια Σελήνη, θα την έκανε να έχει φαινομενικά ακόμη μικρότερη μάζα,αφού θα της ασκούσε έλξη αντίθετη από αυτήν της Γης.
Έτσι αποφάσισε, έτσι και έπραξε.
Από την στιγμή που ο Απόλλων ξεκίνησε από την Γη,μέχρι την στιγμή που η Σελήνη βρισκότανε σε τροχιά γύρω από αυτήν,πέρασαν 1061 ημέρες.
Όσος είναι και ο λεξάριθμος του ονόματός του.
Όταν η Σελήνη εμφανίστηκε έξω από το ηλιακό σύστημα και άρχισε να πλησιάζει με ταχύτητα προς την τροχιά της Γης,σκάφη των Νεφελίμ την πλησίασαν και διαπίστωσαν πως πρόκειται για κατασκεύασμα που δεν ανήκε σε αυτά που ονομάζουμε φυσικά σώματα του κόσμου των ονείρων,αλλά για κάτι το τεχνητό.
Οι πολιτείες και οι εγκαταστάσεις εξάλλου πάνω της το έκανα ολοφάνερο.Τότε ο Απόλλων ενημέρωσε τους πάντες ότι επρόκειτο για ένα μεγάλο δώρο του Δία σε όλα τα γένη των Νεφελίμ.Μέχρι να μιλήσουν και να συνεννοηθούν οι αρχηγοί όλων των γενών ήδη η Σελήνη είχε μπει σε τσοχιά γύρω από την Γη και τελευταία στιγμή συνειδητοποίησαν ότι η Λίλιθ είχε αχρηστευθεί,αφού κρυβόταν εντελώς πίσω από την νέα Σελήνη.
Ο πόλεμος,η Γιγαντομαχία,αναπόφευκτη.
Ο πρώτος Δούρειος Ίππος,ονομάστηκε από τους ΕΛ Σελήνη,από τους ανθρώπους Μήνη και είχε πράγματι πολλά βουνά και πόλεις και πολλά μεγάλα κτήρια(Πρόκλος).
Έτσι κατασκευάστηκε και μεταφέρθηκε η Σελήνη και αποτελεί τον τεχνητό δορυφόρο της Γης.Έκτοτε κοσμεί τον έναστρο ουρανό και έχει γίνει η αγαπημένη των ανθρώπων μιας και φωτίζει τα σκοτεινά βράδια τους.Γι αυτό κάθε φορά που σηκώνεις τα μάτια σου στον ουρανό και βλέπεις την Σελήνη σκέψου πόσα ακόμα μας κρυβει αυτός ο ψεύτικος κόσμος!!
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
el.gr 
Η Σελήνη Κατασκευάστηκε Αλλού και Μεταφέρθηκε στη Θέση που τη Βλέπουμε… Η Σελήνη Κατασκευάστηκε Αλλού και Μεταφέρθηκε στη Θέση που τη Βλέπουμε… Reviewed by Unknown on 02:00 Rating: 5
Από το Blogger.