Τα Εξωδιαστατικά όντα του Crowley & η αναζήτηση Εξωγήινων

Μία οντότητα που βρίσκεται ζωγραφισμένη σε ένα από τα έργα του Crowley, κάνει αρκετούς να πιστεύουν πως ο μεγαλύτερος μάγος της σύγχρονης εποχής επικοινωνούσε με Εξωδιαστατικά όντα και έκανε την αρχή στην αναζήτηση των εξωγήινων και των U.FO.
Στον κόσμο του παραφυσικού ο Aleister Crowley ήταν μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες, όχι μονάχα της Μαγείας, αλλά και της απόκρυφης επιστήμης και μελέτης. Ο Crowley ήταν ένας αφοσιωμένος ερευνητής αυτών των αντισυμβατικών αξιών που εμπεριέχονται σε κατηγορίες όπως ο Αποκρυφισμός και η Παραψυχολογία, σε τέτοιο βαθμό, που κατόρθωσε να αναγάγει την μελέτη σε φιλοσοφική αρχή. Κατά την διάρκεια της ζωής του ο Crowley έγραψε πολλά βιβλία και ανέπτυξε αρκετές θεωρίες. Μέσα στα έργα του μπορεί κανείς να βρεί το Απόκρυφο Ημερολόγιο 777.

To 777 του Crowley είναι μία σειρά από αλληλογραφίες που αναλύουν την Καμπάλα, και όπως σε περισσότερα από τα βιβλία του, σε ορισμένα σημεία γίνεται αρκετά αινιγματικός, αποκρύπτοντας πληροφορίες μέσα σε αλληγορίες και μυστικιστικές φράσεις. Φυσικά το σημερινό 777 που κυκλοφορεί δεν είναι η αυθεντική εκδοχή, αλλά μία συλλογή τριών διαφορετικών έργων του Crowley που δημιουργήθηκε από τον Αποκρυφιστή Israel Regardie. To 1904, το “Book of Law” που ισχυρίστηκε ο ίδιος πως γράφτηκε στην πραγματικότητα από Αιγυπτιακές Θεότητες, έκανε τον Crowley να δημιουργήσει το Μονοπάτι του Θελήματος, μία δική του Μαγική Φιλοσοφία.

Η οντότητα Lam και τα Εξωδιαστατικά όντα

Όταν ο Crowley ζούσε στην Νέα Υόρκη και πειραματιζόταν με το Μαγικό του σύστημα, ανέπτυξε μία διαδικασία μέσα από την οποία μπορούσε να δημιουργεί ένα εσκεμμένο «κανάλι» πρόσβασης σε κοσμικές σφαίρες ύπαρξης, έτσι ώστε Εξωδιαστατικά όντα να μπορούν να εισχωρήσουν στο Σύμπαν μας. Έτσι, αποτύπωσε σε ένα από τα έργα του τον Lam, μία εξωδιαστατική οντότητα που μοιάζει πολύ με την εικόνα που γνωρίζουμε για τους Εξωγήινους.

Τελικά η ιστορία αναφέρει πως ο μάγος ήρθε σε επαφή με την άγνωστη οντότητα Lam, ένα όνομα της οντότητας περιέχει το μάντρα lam, που σχετίζεται με το κεντρικό μας τσάκρα. Ο Crowley ανέφερε για πρώτη φορά την οντότητα αυτή στην εισαγωγή του στο The Voice of the Silence της Θεοσοφίστριας Μαντάμ Μπλαβάτσκι. Έκτοτε η εικονογράφηση της εξωδιαστατικής οντότητας διαδώθηκε και από τον Kenneth Grant που ήταν γνωστός του Crowley και θεωρήθηκε ο διάδοχός του στο έργο του Θελήματος.
Ο Crowley συνδύασε με αυτό τον τρόπο τις δύο θεωρίες περί εξωγήινης ζωής και παραφυσικής δραστηριότητας. Κατά την δεκαετία του 1970, μερικοί από τους μαθητές του Crowley στο Ordo Templi Orientis ανέφεραν πως κατόρθωσαν για ακόμη μία φορά να επικαλεστούν την Εξωδιαστατική Οντότητα Lam, που ο ίδιος θεωρούσε πως ήταν ένα πλάσμα με την δύναμη να ανοίγει πύλες μεταξύ των διαστάσεων. Έτσι δημιουργήθηκε η Σέκτα του Lam, που συνδύαζε την συμβατική Μαγεία με την επαφή της δικής μας πραγματικότητας με διαφορετικές χωροχρονικές διαστάσεις. Πιστεύεται μάλιστα πως ο Crowley εσκεμμένα άνοιξε αυτή την πύλη προς τις άλλες διαστάσεις μέσα από τις μαγικές πρακτικές του, και έτσι ήρθε σε επαφή με τον Lam. Αρκετοί μαθητές του πίστευαν πως αυτή η πύλη άνοιγε συνεχώς από άλλες ομάδες, και όχι απαραίτητα απόκρυφες ομάδες ή σέκτες.

Η αγάπη για την αναζήτηση των u.f.o και των εξωγήινων ξεκίνησε το 1947 στην Αμερική, όταν οι απεικονίσεις που μοιάζουν με εκείνη του Lam έγιναν συνώνυμο με τα Εξωδιαστατικά όντα. Το γεγονός πως ο Crowley βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες όταν ήλθε σε επαφή με την συγκεκριμένη οντότητα, κάνει αρκετούς να πιστεύουν πως αυτή ήταν η αφορμή για μία αέναη αναζήτηση εξωγήινης ζωής που διαρκεί μέχρι και σήμερα…
Τα Εξωδιαστατικά όντα του Crowley & η αναζήτηση Εξωγήινων Τα Εξωδιαστατικά όντα του Crowley & η αναζήτηση Εξωγήινων Reviewed by Unknown on 19:00 Rating: 5
Από το Blogger.