Αυτό είναι το περίφημο στοιχειωμένο Κάστρο Houska - Αν δείτε πού χτίστηκε θα πάθετε ΣΟΚ! (Εικόνες & Βίντεο)

Τι αναφέρουν οι ερευνητές...
Υπάρχουν μερικά από τα πιο ανατριχιαστικά και παραφυσικά μέρη στη Γη που ονομάζονται «Hellmouth» (Στόμα ή Πύλες της Κολάσεως), τα οποία θεωρούνται κυριολεκτικά πόρτες στον κάτω κόσμο, σύμφωνα με ερευνητές του υπερφυσικού.
Ενώ υπάρχουν μερικές πολύ γνωστές «πύλες» για τον κάτω κόσμο, όπως το νεκροταφείο Stull στο Κάνσας ή το σπήλαιο του Άδη στο ακρωτήριο Ταίναρο, κανένα δεν είναι τόσο τρομακτικό όπως το περίφημο στοιχειωμένο Κάστρο Houska.

Το εσωτερικό του κάστρου

Βρίσκεται στην Τσεχία και έχει μια πολύ περίεργη ιστορία και θεωρείται ένα από τα πιο στοιχειωμένα μέρη του πλανήτη. Χτίστηκε πριν από 762 χρόνια και όπως λέει ο θρύλος, είχε ως σκοπό να καλύψει μια τεράστια τρύπα που συνδεόταν απευθείας με την… κόλαση.
Ιστορίες καταδικασμένων σε θάνατο κρατουμένων που ρίχνονταν μέσα στη τρύπα και τρομερά δαιμονικά όντα που αρπάζανε αθώους ανθρώπους είναι μερικές από τις ιστορίες που έχουν ακουστεί για το στειρωμένοι κάστρο. Υπάρχει ένας μύθος για έναν νεαρό άνδρα ο οποίος κατέβηκε κάτω με ένα σχοινί, και όταν επανήλθε επάνω, είχε γεράσει 30 χρόνια και στη συνέχεια πέθανε αμέσως μετά.

Άποψη του κάστρου από αέρος

Στη σύγχρονη εποχή, υπάρχουν πολλές θεάσεις με φαντάσματα, δαίμονες, και άλλες «κακόβουλες» οντότητες από άτυχους επισκέπτες οι οποίοι μετά είχαν εφιάλτες για όλη τους την τη ζωή, σύμφωνα με τους ερευνητές πάντα.
Γενικώς πάντως πολλές παραφυσικές ομάδες έχουν βρεθεί εκεί και θεωρούν ότι πρόκειται πραγματικά για ένα «δαιμονικό» κάστρο, σύμφωνα και μετο βίντεο παρακάτω που ανέβηκε στο you tube μόλις χθες, όπως αναφέρει το anekshghta.
Το τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμματα δεν μπορούμε να το ξέρουμε, αλλά τις περισσότερες φορές μεγαλοποιούμε τα γεγονότα. Το πιθανότερο είναι η οπή στην οποία έχει κτιστεί πάνω το κάστρο, να είναι μια απλή δολίνη που να οδηγεί σε βάραθρο και να είναι πολύ ενδιαφέρον για έρευνες σπηλαιολογικού χαρακτήρα.
Τώρα για τη σύνδεσή τους με τον κάτω κόσμο και την… κόλαση, είναι λογικό να θεωρούνται οδοί προς τον Άδη λόγω της «σκοτεινής» φύσης τους.



ΠΗΓΗ
Αυτό είναι το περίφημο στοιχειωμένο Κάστρο Houska - Αν δείτε πού χτίστηκε θα πάθετε ΣΟΚ! (Εικόνες & Βίντεο) Αυτό είναι το περίφημο στοιχειωμένο Κάστρο Houska - Αν δείτε πού χτίστηκε θα πάθετε ΣΟΚ! (Εικόνες & Βίντεο) Reviewed by Unknown on 02:00 Rating: 5
Από το Blogger.